G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Zehra Taşkesenlioğlu´nu Kimse Aday Görmek İstemiyor!

Zehra Taşkesenlioğlu´nu Kimse Aday Görmek İstemiyor!

Abisi Fuat Taşkesenlioğlu´nun Yüzü Suyu Hürmetine Milletvekili Adayı Olan Zehra Taşkesenlioğlu´nu AK Parti Seçmeni, Bölgesi ve Köylüleri Vekaletlerine Talip Görmek İstemiyor

 

Erzurumlular, Ak Parti´nin Erzurum´daki oy kaybının birinci sebebinin, Güney Adayı olarak bilinen fakat Güney İlçelerinde hiç kimse tarafından tanınmayan ve istenmeyen Zehra Taşkesenlioğlu olduğunu artık yüksek sesle dillendiriyorlar. 1 Kasım´a hazırlanan Erzurum Ak Parti´de, Zehra Taşkesenlioğlu rahatsızlığının en üst seviyeye tırmandığı alınan bilgiler arasında.

Aday adayları başvurusunu tamamlayan Ak Parti, Erzurum´da tarihinin en zor zamanını yaşıyor. Başta memleketi Tekman olmak üzere, Erzurum´un genelinde vekilliği istenmeyen Zehra Taşkesenlioğlu´nun, olası listeye girme durumunda yaşanacak başarısızlığın devam edeceği kulislerde artık yüksek sesle dillendiriliyor. 

Parti içersinde, Halk Bankası Genel Müdürlüğüne 17 Aralık sonrası getirilen Zehra Taşkesenlioğlu´nun ağabeyisi Fuat Taşkesenlioğlu´nun göstermiş olduğu büyük çaba ve ısrarları üzerine Erzurum´dan aday gösterildiği partililerce dillendirilirken, Zehra Taşkesenlioğlu´nun listelerde yer bulması halinde seçime girecek AK Partinin kesin bir yenilgiye uğrayacağı vurgulanıyor.

Erzurum´da kamuoyu yoklamalarında ve halk nezlinde epey eleştiri alan Zehra Taşkesenlioğlu´nun, Ağabeyisi Fuat Taşkesenlioğlu dahili ile yeniden listeye gireceği olasılığının yüksek olduğu konuşulurken, AK Parti´nin yine Zehra Taşkesenlioğlu isminden dolayı oy kaybedeceği söyleniyor. 

Ak Parti Erzurum´da yeni bir liste ile seçmen karşısına çıkacakken, Zehra Taşkesenlioğlu´nun yeniden listede olması durumunda, partinin yenilmeye devam edeceğini dile getiren köklü Ak Partililer, Genel Merkez´in özellikle Erzurum´da mutlaka kamuoyu araştırması yapması gerektiğini dile getiriyorlar.

Şimdi gözler Erzurum Ak Parti teşkilatında. Ya halkın sevdiği adaylar ile yola çıkıp, eski oylarını toplayacak, yada yüz eskimesine girmiş isimler ile yola çıkıp oy kaybını devam ettirecek.



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false