G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

............

............

............

Sayın SEKMEN;

Karadayı inşaata işi bıraktırdın, hukuku kanunları gerekçe gösterdin.

700 insanı işsiz, aşsız bıraktın, binlerce ev bekleyen insanı mağdur ettin.

Umuyoruz mutlusundur.

Karadayıya inşaat için geçerli olan hukuk ve kanunlar

28 Trilyona katlı otopark yapan, parasını Kiremitlik tabyaya yapılmayan işler üstünden alan AKGÜN İNŞAATA ve ona onay veren AHMET KÜÇÜKLER VE DAİRE BAŞKANLARI için geçerli değil mi?

Bu şehre alt yapıdan yoksun alt geçitler yapanlara onlara çanak tutan bürokratlar ve siyasetçiler içinde hukuka gitmeyi düşünüyormusun?

Ahmet KÜÇÜKLER döneminde yapılan haksız, hukuksuz işleri kabul edip Karadayı İnşaata hukuk yolunu gösterdin, Karadayıya o inşaatı yapması için onay veren, imza atan göz yuman daire başkanlarıyla neden çalışmaya devam ediyorsun?

Hukuktan adaletten adil olmaktan bahsediyorsun; Ramazan etkinliklerini neden ihalesiz veriyorsun?

Sahi ERTANSA'nın kaybolan 7 trilyonu için hukuk bir çözüm bulamaz mı?

Ahmet KÜÇÜKLER dönemin de altına imza attıkları onlarca haksız hukuksuz iş bulunan mevcut daire başkanlarının 1., 2., 3. Derece akrabaları dahil mal varlıklarında ki değişimi araştırıp savcılığa bilgi vermeyi düşünüyormusun?

Yıllarca Büyük Şehir Belediyesinde İmar Daire Başkanlığı yapan daha sonra kamulaştırma yolsuzluğu nedeniyle soruşturmanın selameti açısından görevden el çektirilen UFUK DEVECİ'nin durumu ne oldu?

UFUK DEVECİ'nin altına imza attığı tüm inşaat ruhsatları ile ilgili iç İşleri Bakanlığından bir müfettiş istemeyi düşünüyormusun?

Amacınız devr-i sabık yaratır gibi görüntü verip aslında yaratmamak mı?

Bukalemon gibi davranmayı seviyormusunuz?

Kendine günah keçileri arayarak ve bularak bu şehri yöneteceğini mi sanıyorsun?

Üç maymunu oynamak yerine daha açık, daha şeffaf, daha dik duruşlu, daha omurgalı bir yönetim sergilemenizi ve sorduğumuz tüm sorulara açık yüreklilikle cevap vermenizi bekliyoruz, istiyoruz, arzuluyoruz.

ANADOLUHABER



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false