G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ANLATILMAZ YAŞANIR

ANLATILMAZ YAŞANIR

ANLATILMAZ YAŞANIR

ANLATILMAZ YAŞANIR 

Bölgesel Amatör Lig 1.Grup`ta (BAL) mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Ardahan Belediye 23 Şubatspor?u 10- 0 mağlup ederek şampiyon oldu. 
Yeni Erzurum Stadı`nda oynanan maçta Erzurum Büyükşehir Belediyespor- Ardahan Belediye 23 Şubatspor?u 10- 0 mağlup etti. Maçta Erzurum Büyükşehir Belediyespor?un gollerini, 3. dakikada Halil İbrahim, 14, 64 ve 72. dakikalarda Abdullah Koparan, 18 ve 88. dakikalarda Remzi, 37 ve 39. dakikalarda Emre Çelik, 49. dakikada Mesut ve 58. dakikada İsmail attı. Maçın bitiş düdüğünün ardından sevinçlerini taraftarlarla paylaşan Erzurum Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, BAL 1. Grup şampiyonluk kupasını Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Çodur`un elinden aldı. 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
Erzurum`un yıllardan beri şampiyonluk özlemi çektiğini ifade eden Küçükler, şunları kaydetti: 
?Erzurum yıllardan beri şampiyonluk özlemi ile yanıyordu. 143 takım içerisinde en başarılı takım olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor artık şehrimizi futbolda en üst noktalara götürecektir. Bu taraftara, bu şehre mutlaka süper lig takımı yakışır. İnşallah bunu devam ettireceğiz. Teknik heyet, sporcu ve yönetimdeki arkadaşları tebrik ediyor, bu şampiyonluğu Erzurum`a hediye ediyorum.?
Öte yandan maç sonrasında şampiyonluk kutlamaları kapsamında Betül Çağlar, bir konser verdi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı