G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

12 EYLÜL`DE EVET İÇİN GECE GÜNDÜZ DURMUYORLAR

12 EYLÜL`DE EVET İÇİN GECE GÜNDÜZ DURMUYORLAR

12 EYLÜL`DE EVET İÇİN GECE GÜNDÜZ DURMUYORLAR

12 EYLÜL`DE EVET İÇİN GECE GÜNDÜZ DURMUYORLAR 

AK Parti Aziziye İlçe Kadın Kolları referandum çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İlçe Kadın Kolları Teşkilatı mahalle ve sokakları gezerek, ev eve dolaşıp referandum broşürü dağıtıp, anayasa değişikliği paketi hakkında bilgi veriyorlar.

Kadın Kolları tarafından düzenlenen referandum programına AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nimet Aydemir ile il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
AK Parti Aziziye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal, halkın gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük ve eşitlik için 12 Eylül?de millet iradesinin hakim kılınacağını ifade etti.
Anayasa değişikliği paketinde, kadınlara, çocuklara, gazilere, emekli, dul ve yetimlere pozitif ayrımcılığın olacağının altını çizen Saykal, düzenlemeyle hakların anayasa güvencesi altına alınacağını belirtti.
Referandumun AK Parti?nin değil Türkiye?nin meselesi olduğuna işaret eden Mualla Turan Saykal, ?Anayasa değişiklik paketinde yapılan düzenlemeler, milletimizin daha kaliteli ve standartları yüksek, özgür bir yaşam sürmesi içindir. Bu değişiklik paketi sayesinde kadınlarımızın ve çocuklarımızın istismarının önüne geçilmiş olacaktır. Ülkemizin yarınları daha aydınlık olacak ve demokrasi daha etkin bir şekilde yerleşmiş olacaktır.? ifadelerini kullandı.
Referandum sürecinde halktan gördükleri ilginin memnuniyet verici olduğuna vurgu yapan Saykal, halkın bilinçli bir şekilde süreci takip ettiğini belirterek, ?Referandumda ?Evet? ve ?Hayır? kararlarının neler getireceğini halkımız çok iyi biliyor. Gösterilen bu ilgi ve desteğin de 12 Eylül?de sandığa yansıyacağına inanıyoruz.? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı