G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

1 MİLYON LİRALIK HASARI KİM KARŞILAYACAK

1 MİLYON LİRALIK HASARI KİM KARŞILAYACAK

1 MİLYON LİRALIK HASARI KİM KARŞILAYACAK

 

 

1 MİLYON LİRALIK HASARI KİM KARŞILAYACAK 

Erzurum`da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Atatürk Üniversitesi Stadı`nda yapılacak. İsmi Yeni Erzurum Stadı olarak değiştirilen Cemal Gürsel Stadyumu`nda, 2011 Kış Oyunları açılış ve kapanış seremonileri dolayısıyla yaklaşık 1 milyon liralık maddi hasar meydana geldiği bildirilirken, stadın bu nedenle 19 Mayıs kutlamalarında kullanılamayacağı kaydedildi.

 

2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları`nın açılış ve kapanış seremonilerinin yapıldığı Cemal Gürsel Stadyumu`nda 1 milyon lirayı aşkın maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Yerden ısıtma sistemi başta olmak üzere, stadyum içerisindeki bazı bölümlerin kullanılamaz hale geldiği ve onarımı için 2011 Kış Oyunları Koordinatörlüğü ile yazışmaların sürdüğü bildirildi. 
Erzurum`da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Atatürk Üniversitesi Stadı`nda yapılacak. İsmi Yeni Erzurum Stadı olarak değiştirilen Cemal Gürsel Stadyumu`nda, 2011 Kış Oyunları açılış ve kapanış seremonileri dolayısıyla yaklaşık 1 milyon liralık maddi hasar meydana geldiği bildirilirken, stadın bu nedenle 19 Mayıs kutlamalarında kullanılamayacağı kaydedildi. Yeni Erzurum Stadyumu ile ilgili söz konusu durum, bugün Erzurum Vali Yardımcısı Hakan Şen`in başkanlığında toplanan hazırlık komite toplantısında da gündeme geldi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Sevgi Bayrağı`nın Karşılanması ve 19 Mayıs Kutlamaları öncesinde yapılması gereken hazırlıkları gözden geçirmek için toplanın komite, Yeni Erzurum Stadı`nın durumunu da görüştü. 19 Mayıs kutlamalarının adı Yeni Erzurum Stadyumu olarak değiştirilen Cemal Gürsel Stadyumu`nda yapılmasının gündeme getirildiği toplantıda, böyle bir durumun söz konusu bile olamayacağı ifade edildi.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı