G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

7155 Büro Memuru, Şoför ve Güvenlik Görevlisi Alımı İçin İŞKUR´da İlanlar Yayımlandı!

7155 Büro Memuru, Şoför ve Güvenlik Görevlisi Alımı İçin İŞKUR´da İlanlar Yayımlandı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla yayımlanan ilanlarla beraber 7155 Büro Memuru, Şoför ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. Peki başvuru şartları neler?

Özel sektör firmaları ve kamu kurum ve kuruluşları tarafından ilanlar yayımlanmaya devam ediyor.

İŞKUR üzerinden yayımlanan farklı ilanlarla beraber personel alımları gerçekleştiriliyor.

Güvenlik görevlisi, şoför ve büro memuru alımı için 7155 ilan yayımlandı.

Peki başvuru şartları neler? İşte merak edilen tüm detaylar sitemizde...

HANGİ KADROLAR İÇİN ALIMLAR YAPILIYOR?

Büro Memuru (Genel), Büro Memuru (İdari İşler), Şoför-Yük Taşıma, Şoför (Yolcu Taşıma), Kamyon Şoförü, Tır-Çekici Şoförü, Kamyonet Şoförü, Traktör Şoförü, Makam Şoförü, Taksi Şoförü, Servis Şoförü (Okul), Minibüs Şoförü
Vidanjör Şoförü, Otobüs Kaptanı (Şoförü), Güvenlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Güvenlik Görevlisi (Silahlı) kadrolarına alım yapılacağı belirtildi.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilanlarda ise adaylardan talep edilen genel başvuru şartları arasında;

Türk vatandaşı olmak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Kadro detaylarına dair genel bilgiler verdiğimiz ilanlara İşkur´un internet sayfası üzerinden elektronik olarak başvuru yapabilirsiniz. İlanlara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın Bu bağlantı aracılığıyla İŞKUR İş İlanları arama sayfasına ulaşacaksınız. Açılan sayfada meslek yazan bölüme hangi bölüm için başvuruda bulunacaksınız oraya onun adını yazın. Örneğin Şoför için yayımlanan ilanlara ulaşacaksınız; Şoför yazın ve arama butonuna basın. Bu kadro için yayımlanan ilanlara ulaşın. Şehir, başvuru koşulları ile siz uygun ilanlara buradan bakabilirsiniz. 

(Kamupersoneli.net)



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli