G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

720 bin taşeron işçi kadroya alınacak

720 bin taşeron işçi kadroya alınacak

İzmir HAK-İŞ sendikasını ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, 720 bin taşeron işçinin kadroya geçeceğini belirtti.

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, İzmir programı kapsamında TÜRK-İŞ 3. Bölge Temsilciliği´ni ve HAK-İŞ Sendikası İzmir İl Temsilciliği´ni ziyaret etti. Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Hotar, istihdam konusunda vaatlerinin tamamını, planlamalarının ise yüzde 75ini hayata geçirdiklerini belirterek, ?720 bin taşeron işçi kadroya geçecek? dedi.

?TÜM İŞÇİLERİN YANINDAYIZ´

Özel istihdam konusunda çözülmesi gereken problemlerin olduğunu dile getiren Hotar, ?Birlik ve bütünlük olduğu sürece aşılamayacak bir sorun kalmayacaktır. Vatanımız için çalışan tüm işçilerin yanındayız? diye konuştu.

?TEK DEVLET, TEK MİLLET İÇİN ÇALIŞIYORUZ´

Sözlerine gündemde yer alan terör olaylarına değinerek devam eden Hotar?Ülke olarak güçlenmemizi engellemeye çalışıyorlar. Birliğimizi ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Tek devlet, tek bayrak, tek millet için çalışıyoruz. STK´lara da terör olayları karşısında büyük önem düşüyor. TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ sendikalarına terör olayları karşısında hassasiyetlerinden, devletimizin cumhurbaşkanı ve başbakanının yanında olduklarından dolayı teşekkür ediyorum.? dedi.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli