G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

8 Üniversite Rektörlüğü Biraraya Geldi

8 Üniversite Rektörlüğü Biraraya Geldi

8 Üniversite Rektörlüğü Biraraya Geldi

8 ÜNİVERSİTE REKTÖRLÜĞÜ BİRARAYA GELDİ 

Aralarında ETÜ’nün de bulunduğu Türkiye’nin en genç 8 üniversitesinin rektörleri Bursa’da bir araya gelerek, kuruluşlarındaki süreçleri değerlendirdi. 

Aynı kararname ile kurulan ve Türkiye’nin en genç üniversiteleri olma özelliğini taşıyan 7 üniversite ile Türk-Alman Üniversitesi rektörleri, Bursa’da Bursa Teknik Üniversitesi’nin (BTÜ) ev sahipliğinde bir araya gelerek, kuruluş süreçlerinde gelinen aşamalar konusunda istişarede bulundu. 

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Türk-Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ziya Şanal, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip AKHAN , Abdullah Gül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Alan ve Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen’in hazır bulunduğu toplantıda, rektörler üniversiteleri hakkında brifing verdi.

Ev sahibi olan BTÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen, katılan rektörlere teşekkür ederken, diğer toplantılar sonrasında hazırlanacak sonuç bildirgesinin Yükseköğrenim Kurulu’na (YÖK) sunulacağını ifade etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı