G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ABDULLAH GÜLAKAR, "BU LİGİN TOZUNU ATTIRACAĞIZ"

ABDULLAH GÜLAKAR,

Bu sezon Hentbol Erkekler Süper Ligi´ne şanssız başlayan Termalspor, ligin üçüncü haftasında galibiyetle tanıştı. Termalspor, Maliye Milli Piyango´yu 36-28 mağlup etti.

Hentbol Erkekler Süper Ligi´nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, Maliye Milli Piyango´yu farklı geçti. Aziziye Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmadan Termalspor 36-28 galip ayrıldı. Başından itibaren çekişmeli bir mücadeleye sahne olan Termalspor ? Maliye Milli Piyango maçının ilk yarısı ev sahibi ekibin 14-13 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda daha etkili bir ortaya koyan Termalspor müsabakadan 36-28 galip ayrıldı. Bu sezon lige istediği gibi başlayamayarak, ilk iki maçta rakiplerine yenilen Termalspor, beklenen hamleyi üçüncü haftada Maliye Milli Piyango karşısında yaptı.
Termalspor Başantrenörü Berkan Otman, sezon öncesi takımda köklü bir revizyona gittiklerini ifade ederek, lige iyi başlayamadıklarını, ancak üçüncü haftada alınan galibiyetin ardından bir seri yakalamayı arzu ettiklerini belirtti. Maliye Milli Piyango maçında oyuncularının üstün bir performans ortaya koyduğunu kaydeden genç antrenör, ?Bizim için Maliye Milli Piyango maçı oldukça önemliydi. Çünkü lige iyi bir başlangıç yapamadık ve ilk iki haftada şanssız yenilgiler aldık. Milli Piyango maçını hedefe odaklanma adına oldukça önemli buluyorum. Artık hedefimiz seri galibiyetler alarak, Termalspor´u ligde hak ettiği yere taşımak. Bu potansiyel oyuncularımızda fazlasıyla var.? diye konuştu.
Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, bu sezon lige şanssız bir başlangıç yaptıklarını, ancak önümüzdeki haftalarda bu kayıpları telafi edecek kalitede bir ekip oluşturduklarını belirtti. Lig sonunda çok sayıda oyuncu ile yollarını ayırdıklarını belirten Başkan Gülakar, bu oyuncuların yerine kaliteli ve gelecek vadeden transferler yaptıklarını, uyum sorununun aşılmasıyla birlikte Termalspor´un bu ligin tozunu atacağına inandığını söyledi. Oyuncular, teknik heyet ve yönetimle kenetlendiklerini kaydeden Gülakar, ?Kaliteli bir oyuncu ekibimiz, iyi teknik heyet ve birlik-beraberlik içerisinde çalışan çalışkan bir yönetimimiz var. Bundan sonraki süreçte bize düşen görev, oyuncu, teknik heyet ve yönetim olarak kenetlenip, ligde ve kupada fırtına gibi bir esen bir takım ruhu ortaya koymak. Bu noktada oyuncularımıza ve teknik heyete güveniyoruz.? ifadelerini kullandı.
Başkan Gülakar, destekleriyle her zaman Termalspor´un yanında olan Onursal Başkan ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan´a da teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false