G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Abdullah Kırmacı´dan Mehmet Sekmen´e Uyarı!

Abdullah Kırmacı´dan Mehmet Sekmen´e Uyarı!

Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´e Uyarı niteliğinde bir Basın Bülteni yayınladı.

 

Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´e Uyarı niteliğinde bir Basın Bülteni yayınladı. Kırmacı yayınlamış olduğu basın bülteninde şunları dile getirdi.

Belediyeler her ne kadar siyasi bir seçimin sonucunda kazanılsa da asıl amacı kazandığı şehrin insanına siyasi etiket gözetmeksizin hizmet etmektir. Belediye Başkanı insanların sorunlarına gücü yettiği şekilde hukuk ve kamu düzenini koruyarak hizmet etmek zorundadır.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Bey ne hikmetse arkadaşlarımızdan ve teşkilatımıza mensup olan insanların belediye nezdindeki işlerini halletmesi karşılığında ?AKP´ye geçersen yaparız.? teklifinde bulunması abese iştigal bir durumdur.

Belediyecilik elinde bulundurduğu siyasi gücü topluma hizmet için kullanmalıdır.

Toplumu maniple etmek ve otokritik bir şekilde ?Bizden değilseniz yoksunuz.? demesi belediyecilikte Erzurum´un geldiği son noktadır. ?MHP´liyi almam, MHP isen gelme.? demesi toplumu ayrıştırmak ve bu şehirde yaşayan milliyetçi, ülkücü tabanın ekmeğine müdahale gibidir.

Vatanını milletini sevmenin ülkücü olmanın neyi kötüdür?

Siz AKP iktidarı, sizden olmayanlara yaşama şansı vermeyip ekmek yiyemez diyecek iradeyi kimden alıyorsunuz?

Sayın Sekmen, hepinizin yediği ekmek laik olmadığınız geçmişinizdendir. Dilerim bu şehirde milliyetçi ve ülkücü tabana zulümden vazgeçersiniz. Adil bir yönetici toplumun tamamını kucaklar, herkese eşit şartlarda hizmet eder. Unutmayınız ki makamınızdan aldığınız güç sizi sultan yapmaz. Nemrut ve Firavun ´un akıbeti bellidir dedi. 



gerçekçi
15.09.2015 10:06:38
vallahi ak partilide olduk işimizi yapmıyorlar kaç aydır işsiz dolaşıyorum kaydımızda var ak partide ama mehmet sekmen ve avareleri nedense erzurum insanına iş vermeyip istanbuldan gelenleri bağırlarına basıyorlar üniversite mezunu olup işsiz kalmak çok kötü birşey hele bide vasıfı eleman isen ama ne oldu bu seçim sonuçlarına yansıdı yansıyacakda ben erzurum insanı olduğum halde işe giremiyorsam ak partinin belediye başkanını sorgulaması lazım.

  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı