G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ADNAN YILMAZ, "GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR"

ADNAN YILMAZ,

AK Parti Eski Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Gün birlik günüdür, bu bir var olma meselesidir. Bizim insanımız her zaman emeğe saygı göstermiştir. Ben inanıyorum ki Erzurum genelinde çok yüksek bir düzeyde Cumhur İttifakına Sahip Çıkacaktır.

 

 

AK Parti Eski Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, 24 Haziran da yapılacak olan genel seçiminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a ve AK Partiye destek için Erzurum´da aralıksız çalışıyor.

24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a ve AK Partiye destek için çalışmalarını sürdüren Yılmaz, seçim bölgesi olan Pasinler, Köprüköy ve Horasan´da vatandaşlarla buluştu.

24 Haziran Türkiye için çok önemli olduğunu ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu: ?Özelikle Erzurum ve ilçeleri AK Kadrolara sahip çıkarak, başı dik, yüzde 70´in üzerinde evetle 6 Milletvekilimizi de Ankara´ya göndermeli. AK Parti hükümetinin Doğu´ya verdiği önem ortada. Bunun kıymetini bilmemek büyük bir vebaldir. Özelikle Başbakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ başta olmak üzere diğer Milletvekili arkadaşlarıma Erzurum halkının sahip çıkacağından hiçbir kuşkum yok. Bu hizmetleri, yatırımları görüp de evet dememek yanlıştır." dedi.

Günün birlik günü olduğunu belirten Adnan Yılmaz, "Bir daha bize sormazlar daha güzel yaşanabilir bir ülke için daha modern bir Erzurum için evet diyelim. Gün birlik günüdür, bu bir var olma meselesidir. Bizim insanımız her zaman emeğe saygı göstermiştir. Ben inanıyorum ki Erzurum genelinde çok yüksek bir düzeyde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a ve AK Parti Milletvekil Adayı arkadaşlarımıza Erzurum halkı sahip çıkacaktır.? diye konuştu.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli