G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ADNAN YILMAZ KÖY KÖY KAPI KAPI DOLAŞIYOR

ADNAN YILMAZ KÖY KÖY KAPI KAPI DOLAŞIYOR

ADNAN YILMAZ KÖY KÖY KAPI KAPI DOLAŞIYOR

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, yaklaşan yerel seçimler öncesi Partisnin Adaylarıyla birlikte İlçe İlçe, Köy Köy dolaşıyor. Gittiği her İlçede ve köyde AK Parti'nin Gelişen ve Büyüyen Türkiye'nin Mimarı Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum Sevgisini anlatan Adnan Yılmaz, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde bu büyüme hızına ara vermeden, katbekat artış sağlanacağını vurguladı.

MİLLETİN İRADESİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, vatandaşların düşük seviyeli siyasete alet olmadıklarını kaydederek, Biz hiç kimseyi ötekileştirmedik. Herkes bizim kardeşimiz. İnsanlarımızın arasına kin ve nefret tohumları saçarak, hayatlarını sürdürmeye çalışan bazı ideolojiler var. Ama biz hiçbir zaman duruşumuzdan, irademizden ve ilkelerimizden taviz vermedik” diye konuştu.

Milletten aldıkları iradeyle iktidarda olduklarını ifade eden Adnan Yılmaz, şunları söyledi: Bu milletin gerçek sahipleri, bu milletin çocukları şuanda iktidardalar. Bunların asıl sıkıntıları milletin çocuklarının, bugüne kadar millete efendilik edenlere, milleti köleleştirenlere karşı haykırışlarından kaynaklanıyor. Biz eğer bugün bu duruşu sergiliyorsak, sizin için sergiliyoruz. Sizin bize vermiş olduğunuz o iradeye sonuna kadar sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz.”

  İSTİKRAR İÇİN AK PARTİ” 

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, 30 Mart seçimlerinde AK Parti ‘ye verilecek her oy, istikrara katkı sunacak, çok daha güzel hizmetlerin gelmesine vesile olacaktır. AK Parti'ye verilecek her oy, ülkemiz ve bölgemiz üzerinde kirli emeller besleyen şer odaklarına verilecek en güzel cevap olacaktır.

Sayın Başbakanımızın ifadesiyle ‘Bizler halkımıza efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geliyoruz.' Hep birlikte el ele vererek, gönül birliği içinde çalışarak, 30 Mart akşamı yine burada Büyükşehir ve tüm ilçelerimizde AK Parti'nin ve Ak Belediyeciliğin zaferini kutlayacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Şehrimizde ve Tüm İlçe ve köylerindeki gösterilen teveccühü görünce, 30 Mart'tan büyük bir zaferle ayrılacağımıza ve halkımızın hak ettiği hizmetlerle halkımıza hizmetkar olacağımıza inanıyor, desteğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 8.1 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 9.5 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 9.3 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı