G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Adnan Yılmaz Narman ilçesinde

Adnan Yılmaz Narman ilçesinde

Seçim çalışmalarını sürdürdü

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Narman'da vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Yılmaz, 20 ilçeye 1028 hizmet götürülecek.” dedi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Yılmaz seçim çalışmalarına Narman ilçesinde devam etti. Ak Parti Narman İlçe Teşkilatını ziyaret eden Yılmaz, selamlama konuşması yaptıktan sonra ilçe teşkilatı ile bir toplantı yaptı. Vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Haziran'da Erzurum'da olacağını söyledi. Muhalefet partilerinin her seçimde oylarının düştüğünü belirten Adnan Yılmaz, Ak Parti'nin bu seçimde de oylarının fazlasıyla artıracağını bildirdi. Partileri için bu seçimin önemine dikkat çeken Yılmaz halktan 400 milletvekili istediklerini tekrarladı. Yılmaz, Enver Paşa'nın kurduğu anayasayı değiştirmek istiyoruz. Sizler oy verirseniz Efkan Ala'nın ekip lideri olarak önemi de artar. Eğer CHP ve MHP'ye oy vermezseniz Ak Parti olarak Erzurum'u 6-0 alırız. 6 milletvekili ile sizleri temsil ederiz.” dedi.

‘BİR OYUNUZ ÇOK ÖNEMLİ'

‘Bir istiklal savaşı nasılsa bu secimde bizim için öyledir.' diyen Yılmaz muhalefete de yüklendi. Yılmaz, Muhalefetin ne olduğu zaten belli destek istedikleri yer papa ve Avrupa'dır. Bir mıh bir nalı bir nal bir atı bir at bir komutanı, bir komutan bir savaşı kurtarır. Yani sizin bir oyunuzda bizim için çok önemlidir. Teşkilat ve Ak Parti benim için çok önemlidir mecliste devamsızlığı olmayan tek milletvekiliyim.” ifadelerini kullandı.

‘20 İLÇEYE 1028 HİZMET GÖTÜRÜLECEK'

Recep Akdağ'ın sağlık reformlarına dikkat çeken Yılmaz, çevre ülkelerin yapılan reformlar ile ilgili Akdağ'ı kendi ülkelerine davet ettiğini hatırlattı. Yılmaz şöyle konuştu: Olmazsa olmazımız başkanlık sistemidir. Bir çocuğun ebesi iki kişi olursa çocuk şaşı doğar. Milletvekilinden bakan olmayacak ülke tek elden idare edilecek. Vücutta beyin ve kalp tek olan iki organdır. Efkan ala olmasaydı, şu kardeşiniz şuan yassı adada oturuyordu. Bir Erzurumlu olarak İdris Güllüce, Tayyip beyin yerine geçerek İstanbul birinci sırada aday olmuştur ve kendileri de Erzurumludur. Çok iyi bir siyasetçi değilimdir ama çevrem iyi bürokrat olduğumu söyler. Gelin sandıkları çürütmeyelim, peynir yiyelim lor yemeyelim. 20 ilçeye 1028 hizmet götürülecek.”

Köylü vatandaşların sorunları da dinleyen Yılmaz'a, içilemez sudan bahsedildi. Yılmaz, dere sularının sorunlarına da dikkat çeken köylülere sorunların takipçisi olacağını belirtti. Yılmaz'ın bir sonraki durağı Narman Kaymakamlığı oldu. İlçe Kaymakamı Murat Eren'i ziyaret eden Adnan Yılmaz, kaymakamlığın sorunlarını dinledi.



İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Aydemir Uzunderelilerle buluştu

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dün de Uzunderelilerle milli iradeye sahip çıkma mitingine katıldı.

Anahtar Kelimeler: Adnan Yılmaz Narman ilçesinde
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false