G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Adnan Yılmaz Tortum`da Destek Turunda

Adnan Yılmaz Tortum`da Destek Turunda

Ak Parti`de Çıta yükseliyor

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Yılmaz seçim çalışmalarına Tortum ilçesinde devam etti. Yılmaz, Tortum'da kapı kapı gezerek destek istedi. Yılmaz, Artık iki tane işimiz kaldı. Anayasayı değiştireceğiz ve başkanlık sistemini getireceğiz.” dedi.

 

Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de aday olan Adnan Yılmaz seçim çalışmalarını Tortum ilçesinde sürdürdü. Ak Partili aday ilk olarak Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak'ı makamında ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında Yılmaz, ilçe merkezi ile birlikte Söğütlü, Kireçli, Yamankaya ve Hamidiye mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

‘AK PARTİ'DE ÇITA HEP YÜKSELİYOR'

Tortum Belediye'sinin borcu olmadığını ve bundan dolayı da sürekli hizmet odaklı olduğunu bildiren Yılmaz, bir partinin 3 kere iktidar olmasında bir meziyet aranması gerektiğini belirtti. Yılmaz şunları söyledi: 

28 ilçemiz 1028 köy var. Köylerimiz yeni büyükşehir belediye kanunu ile mahalle oldu. Böylece hizmetin önü açıldı.Sizlere minnet borçluyuz, hizmet borçluyuz Ak Partide çıta hep yükseliyor. Gelin 6'da altı yapalım. Gelin milletvekili sayımızı 400'e çıkaralım. Muhalefet diyor ki bize 4 seneliğine iktidarı verin. Biz daha önce gördük sizi gittiniz SSK'yı boşalttınız. Milli iradeyi, kamu düzenini bozacak her şeyin karşısında biz varız. Herkes baskı olmadan kendi hür iradesiyle seçimlere katılacak. Cumhurbaşkanlığı seçiminde 14 parti birleşti ama Recep Tayyip Erdoğan tek başına yüzde 52 oy aldı. 

‘KENDİ ANAYASAMIZI SİZLERİN SAYESİNDE YAZACAĞIZ'

Yılmaz daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Konuşmasına Tortum halkının 2014 yerel seçimlerinde verdiği destekten dolayı teşekkür ederek başlayan Yılmaz, Ben teşekkür etmeye geldim. Tortum bize her zaman destek vermiş oy vermiş, bize bağrını açmıştır. Efkan Ala, Recep Akdağ ve İdris Güllüce gibi birbirinden değerli üç siyasetçimiz Erzurumludur. Artık iki tane işimiz kaldı. Anayasayı değiştireceğiz ve başkanlık sistemini getireceğiz. Biz kendi anayasamızı sizlerin sayesinde kendimiz yazacağız. Biz inşallah kazanacağız.”



İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli