G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Ahmet Hakan İlker Başbuğ ile görüştü

Ahmet Hakan İlker Başbuğ ile görüştü

Ahmet Hakan İlker Başbuğ ile görüştü

"VAKUR, HUZURLU VE İNTİZAMLI"

Başbuğ'un 3 gün önce Genelkurmay Başkanlığı görevinden istifa etmiş gibi durduğuna dikkat çeken Ahmet Hakan, Başbuğ'u "Vakur, huzurlu ve intizamlı" olarak tanımladı. Evde bir bayram havası estiğinin de altını çizen Hakan, Başbuğ'a sorduğu en önemli soruyu da şöyle açıkladı:

"EN ÖNEMLİ SORUYU SORDUM"

"En önemli soruyu sordum İlker Başbuğ'a... Dedim ki: "Türk ordusuna bir dış operasyon mu yapıldı? Dış güçler var mı bu işin arkasında?" Cevabı şu oldu: "Elimde bir veri olmadan bir suçlama yapamam. Bir bulgu yok, bir veri yok bu konuda. Ancak değerlendirmeler yapılıyor. Birçok şey söyleniyor. 1 Mart Irak tezkeresinin Meclis'te kabul edilmemesinin doğurduğu sorunlardan söz ediliyor mesela..."


CEZAEVİNDE TEHLİKELİ ÜÇGEN

Öte yandan Ahmet Hakan'ın aktardığına göre Başbuğ cezaevinde dikkat edilmesi gereken "tehlikeli üçgen"den de bahsediyor. Başbuğ'a göre bu üçgen şöyle:

"Gazetelerde yayınlanan haberleri okumak. Televizyonda tartışma haber programlarını izlemek ve dava dosyasının ayrıntılarına dalmak. Bu tehlikeli üçgen Başbuğ'a göre sinir bozucu olmakla beraber ruh ve beden sağlığını da etkiliyor."



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli