G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AK Parti´de gözler Ankara´da!

AK Parti´de gözler Ankara´da!

İlçe Belediye Başkan adaylarının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Aday adaylarının gözü kulağı AK Parti Genel Merkezinden gelecek habere kilitlenmiş durumda

 

AK Parti´de belediye başkan aday adaylığı meclis üyeliği süreci uzun bir süre önce sona ermişti. AK Parti´ye Erzurum´da 269 isim belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Aday adaylarının gözü kulağı Ankara´dan gelecek olan haberde. AK Parti´de süreç uzadıkça ortaya birçok liste çıkıyor.

İlçe belediye başkan adayı olmak için birçok isim Genel Merkez´de kulis yapmıştı. Ankara kaynaklarından elde edilen bilgiye göre Merkez´de Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan´ın dışında Palandöken´de Orhan Bulutlar ve ve Yakutiye´de Ali Korkut´un değişmesine kesin gözüyle bakılırken, AK Parti´nin MHP ile yürüttüğü ittifak görüşmelerinin de sonuna doğru gelindi. Ankara´da listeler oluştu, AK Parti geçtiğimiz günlerde İstanbul ve Ankara Belediye Başkan adaylarını açıkladı. 

Bu hafta sıranın ilimize gelmesi bekleniyor. Başkent kaynakları, bu hafta sonuna kadar ilimizdeki ilçe belediye başkanlarının açıklanacağını bildiriyor.

Erzurum´da nefesler tutulmuş Ankara´dan gelecek telefona kilitlenmiş durumda.



Anahtar Kelimeler: Parti gözler Ankara
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli