G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Ak Partililer Ah de Vefa Programın´da buluştu

Ak Partililer Ah de Vefa Programın´da buluştu

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Ahde Vefa İftar Programı, samimi bir atmosferde geçti.

Olimpiyat Parkı´nda düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, ilçe belediye başkanları, parti mensupları ve geçmişten bugüne kadar görev yapmış AK Parti teşkilat üyeleri katıldı. Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, partinin her kademesinde bugüne kadar görev yapan teşkilat üyelerine teşekkür ederek, Ramazan aylarını kutladı. 

ALA: ?AK PARTİ AYNI ZAMANDA BİR AK HAREKETTİR?

İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala da, teşkilat mensuplarının Ramazan ayı, Kadir Gecesi ve Bayramlarını kutladı. AK Parti´nin kuruluşundan bugüne kadar Erzurum ve Türkiye´ye yapmış oldukları katkılardan dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Ala, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?AK Parti aynı zamanda bir AK harekettir. Bu AK hareketin Türkiye ve İslam dünyasına daha çok katkılarda bulunacağını biliyorum ve sizlerin emeğiyle bunları gerçekleştireceğimizi de ümit ediyorum. Şimdiye kadar vatandaşlarımızın teveccühlerini onlara hizmete dönüştürme gayreti içerisinde olduk. Bundan sonra da yine aynı şekilde vatandaşlarımızın bize teveccühlerini yine onlara hizmete dönüştürme gayreti içerisinde olacağız. Bunda hiçbir tereddüt yok. Türkiye´de üzerine titrediğimiz şey, memleketimizin, milletimizin herhangi bir menfaatine, milletimizin çocuklarının geleceğine problem olabilecek, onlara maliyet ödetecek herhangi bir hareket içerisinde, davranış içerisinde olmayalım. Bizim çizgimiz de, hedefimiz de her şeyimiz budur. Milletin menfaatidir. Milletin menfaatine, milletin işine gücüne, milletin istikrarına, huzuruna, güvenliğine herhangi bir problem getirmemeye çalışıyoruz. İşini, aşını çoğaltmaya çalışıyoruz, sofrasından bir şey eksilsin istemiyoruz. Bütün derdimiz budur, bunun için çalışıyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz.?

?MİLLETİMİZ BİZE HANGİ GÖREVİ VERMİŞSE O GÖREVİN TAŞIYICISI OLURUZ?

AK Parti Erzurum Milletvekili Ala, milletin kendilerine verdiği her görevin taşıyıcısı olduklarını kaydetti. Bakan Ala, konuşmasına şöyle devam etti: ?Kendi çıkarımız için milletin herhangi bir menfaatine halel gelmesine fırsat vermeyiz. Şimdiye kadar olan çizgimizi bundan sonra çok daha farklı bir biçimde devam ettireceğiz. Milletin, memleketin önünü açacak ilişkiler, işbirlikleri ve yardımlaşma içerisinde olacağız. Parlamento´dan da milletimiz, memleketimiz için en iyi olan işbirliğini, yardımlaşmayı ve bir arada olmayı sağlayacak o birlikteliği, o formülü çıkarmaya çalışıyoruz. Eğer o olursa olur, yolumuza devam ederiz. Olmazsa da milletimiz karar verici son mercidir, milletimizin kararına tekrar müracaat ederiz. O ne karar verirse bugün söylediğimiz gibi ?Başımızın üstüne´ deriz ve yolumuza devam ederiz.?

AK HAREKETİN ÖNEMİ

?Allah´ın izniyle Türkiye AK Parti´yle birlikte, AK Hareketimizle birlikte devam edecektir? diyen Ala, sözlerini şöyle tamamladı: ?Bizim hedefimiz de budur, kararımız da budur. Bugüne kadar oy vererek, çalışarak 2002´den beri katkıda bulunan, işin içerisinde olan, bu hareketimizi ayakta tutan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Biz yüzde 69 aldık. ?Cumhurbaşkanını halk seçsin´ diye Anayasa referandumuna götürdük, milletimiz yüzde 69 oranında arkamızda durdu. Şimdi yüzde 41´deyiz. Daha sonra daha da yukarı çıkar. Bunda hiç tereddütümüz yok. Yeter ki biz doğru olanı yapalım, doğru olanı da ?Milletin doğrusu´ diye tanımlayalım. Onun dışındaki tanımlamalar bizim işimiz değil, biz oralarda yokuz. Biz, milletin memnuniyetini esas alan işler içerisinde varız, onun dışında yokuz?



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false