G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AN İTİBARİYLE PALANDÖKEN BELEDİYESİ

AN İTİBARİYLE PALANDÖKEN BELEDİYESİ

AN İTİBARİYLE PALANDÖKEN BELEDİYESİ

AN İTİBARİYLE

 Palandöken Belediyesi Meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı Ensar ÖZDEMİR´i yıllardır tanırım mücadele adamıdır, prensipleri vardır, çalana çaldırana karşı durur, haksızlığı sevmez, davasına keskin sıkı kurallarla bağlıdır.

Vakur ALEMDAR´ı Ahmet KÜÇÜKLER Belediyesi döneminden tanırım, kişisel aktif bir tanışmışlığım yoktur. Ahmet KÜÇÜKLER zamanında ki meclis üyeliği atraksiyonlarını da bilirim hem de en ince ayrıntısına kadar; parayı bulmak çabuk ve kısa zamanda zengin olmak eğilimleri, hayalleri vardır bunu bu şehirde kime sorsanız bilir.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim sözü fehvasınca en samimi arkadaşlarından birisi önceki dönem Palandöken belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent ENGİN, Diğeri İP li Mimar Atlıhan dır ( soyismini hatırlamıyorum).

İmdiiii Ezcümle Velhasıl-ı Kelam;

Niyet okuyuculuğu yapmıyorum ama ben bu Şehirde Allah C.C izni ve kuvvetiyle kimin KAÇ OKKA ÇEKTİĞİNİ, KALİBRESİNİN, ÇAPININ, EDERİNİN NE KADAR OLDUĞUNU bilirim Alimallah.

Aziz, kadim dostum Ensar ÖZDEMİR ve benim için sıradan bir fert olan Vakur ALEMDAR ikinizide bir çift sözüm olacak.

VAKUR ALEMDAR´A: Palandöken Belediyesi Halka hizmet yeridir ve şahsının ütopya, hayal, arzu ve isteklerini gerçekleştirme yeri değildir.

ENSAR ÖZDEMİR"E: Her şimşeği üzerine çekme eğiliminden vaz geçmelisin zira sen o Belediyenin Başkanı değil belli birimlerinden sorumlu başkan yardımcısısın.

HEM ÖZDEMİRE HEM ALEMDARA HEMDE SUNARA MESAJ:

Alemdar ve Özdemir her ikinizde FİL DEĞİLSİNİZ BENDE ÇIMEN DEĞİLİM.

O Belediyenin Fili Muhammet SUNAR dır. SAYIN SUNAR banada çim muamelesi yapılmayacağını gayet iyi bilir Nokta



Anahtar Kelimeler: İTİBARİYLE
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı