G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AN İTİBARİYLE AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MEÖ YE AĞIR SORULAR

AN İTİBARİYLE AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MEÖ YE AĞIR SORULAR

Mehmet Emin Öz'e Ağır Sorular

AN İTİBARİYLE AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MEÖ YE AĞIR SORULAR 

Ak Parti Erzurum İl Başkanı MEÖ Açıklamış; iki hastane tünelle birlestirilecek..
Bence MEÖ iki hastaneyi tünelle birlestirme konusunu bırakıp..
Cevap vermesi gereken sorulara cevap vermeli...
Mesela dediğinizi duyar gibi oldum...
MESELA...
Benim sorduğum bir rivayete göre 11 baska bir tevature göre 13 sayfa; günümüze geldiğinde astromik artış olduğu  söylenen mal varlığı ile ilgili açıklama yapmayı düşünür mü?
MESELA 
Mal varlığını soran beni gece yarısı evimden nasıl, niçin, ne hakla ve hangi kanuna dayanarak göz altına aldırdığını açıklamayı düşünür mü?
MESELA
kurmaya çalıştığı bir korku imparatorluğumudur nedir bunu açıklamayı düşünür mü?
MESELA
Bürokratından, siyasetçisine, oradan belediye başkanına hatta ve hatta il, ilçe yöneticilerine kadar il başkanlığına çağırıp ifade alır gibi, sıgaya çeker gibi, talimat verir gibi tavırlarıyla kurmaya çalıştığı korku imparatorluğunu pekiştirmeye, güçlendirmeye mi çalıştıgını açıklamayı düşünür mü?
MESELA
Büyükşehir Belediye başkan adayı olmasına engel olduklarını düşündüğü Büyükşehir Başkanı Mehmet SEKMEN'e, ve Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim AYDEMİR'e karşı gizliden yürüttüğü hiç de hoş olmayan yöntemlerine ne zaman son vereceği, başvurduğu bu yöntemlerin onu bu şehre vekil ya da belediye başkani mi yapacağını umduğunu açıklamayı düşünür mü?
MESELA
Tövbe tövbe ağzımdan yel alsın Ak Parti Erzurum İl Başkanı MEÖ bu şehre milletvekili veya belediye başkanı olursa beni ve İbrahim AYDEMİR'i ve Mehmet SEKMEN'i ve dahi diğer muhaliflerini de iktidarın gücünü kullanarak küreğe mi mahkum edeceğini ya da  bizlere ne tür cezalar vermeyi hayal ettiğini açıklamayı düşünür mü?
MESELA 
Ak Partinin kutsalı sayılan, uzunca bir dönem haksızlığa hatta zulme varan uygulamalarla karşı karşıya kalan imam hatiplileri parti toplantısında gömerken bu talimatı ya da bu cesareti nereden,  kimden aldığını ve ne hakla yaptığını açıklamayı düşünür mü?
MESELA 
İmam Hatiplileri
Kerbala benzetmesiyle kime, kimlere,  yahudi benzetmesiyle nereye, hangi mahfile veya mahfillere gönderme yaptığını açıklamayı düşünür mü?
MESELA  
Hacıyatmaz misali bu iştende kurtuldum, ben yaptım oldu, 'uysada dedim uymasada dedim' tarzı sözleri ve tavırlarına kimin, kimlerin, hangi çevrelerin onay verdiğini, alkış tuttuğunu açıklamayı düşünür mü? 
MESELA 
Mesleki yetkinliği olmayan oğlunu nasıl Hastanede Başhekim yaptırdığını, sadece bir ilçenin işsizlerini nasıl kurumlara yerleştirdiğini, Vs. Vs yüzlerce soruya cevap vermeyi düşünür mü?
MESELA 
Bu soruların cevaplarını benim programımda cevaplamayı düşünür mü?



ŞEHRİN YÜREĞİNE DOKUNUYOR

MAHMET UÇAR ŞEHRİN YÜREĞİNE DOKUNUYOR

  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı