G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Ankara Gündeminde Erzurum

Ankara Gündeminde Erzurum

Ankara Gündeminde Erzurum

ANKARA GÜNDEMİNDE ERZURUM  

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Milletvekilleri ile birlikte Erzurum’a ait yatırım ve projelerin değerlendirildiği toplantıların Nisan ayı buluşmasını gerçekleştirdi. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın başkanlığında yapılan toplantıda, Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu ve Fazilet Dağcı Çığlık hazır bulundu. Toplantıya yurt dışı gezisinde olan Muhyettin Aksak katılamadı. 

Erzurum’a yapılan yatırımlar ve gündeme ilişkin konuların değerlendirildiği toplantıda Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı seçimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “İl Başkanlığı seçimi sürecini Genel Merkezimiz, bizlerle ve teşkilatlarımızla istişare ederek, uyumlu bir şekilde sürdürüyor. Bu istişareler sonucu alınan kararların şehrimiz ve partimiz için hayırlı olacağına inanıyoruz.” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Mayıs 2012 tarihinde Trabzon’da yapılacak Geleneksel Gençlik Şöleni’ne katılacağı için, Genel Merkezin kongre tarihini Haziran ayına ertelediğini hatırlatan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “ 29 Haziran 2012 Cuma günü Sayın Başbakanımızın katılımları ile birlik ve beraberlik içerisinde Erzurum’a yakışır bir kongre gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Bakan Akdağ, AK Parti Erzurum Milletvekilleri ile yapılan toplantıların bundan sonra da periyodik olarak devam edeceğini belirtti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı