G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AŞKALE BELEDİYE BAŞKANI POLAT MAZBATASINI ALDI

AŞKALE BELEDİYE BAŞKANI POLAT  MAZBATASINI ALDI

AŞKALE BELEDİYE BAŞKANI MAZBATASINI ALDI

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Aşkale Belediye Bakanlığı'na seçilen Cumhur İttifakı adayı Şenol Polat, mazbatasını alarak görevine başladı.

İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat’ı belediye binasında belediye personeli ve vatandaşlar büyük bir coşkuyla karşıladı.  

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Abdurrahim Fırat ve Mehmet Emin Öz’ünde  katıldığı devir teslim programına önceki dönem Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Polat, MHP İlçe Başkanı Toksöz Kartal, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Devir teslim programında konuşan Belediye Başkanı Şenol Polat tüm Aşkale’li hemşehrilerine teşekkür ederek,’’ 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Değerli İlçe Halkımızın Takdirleriyle Cumhur İttifakı Adayı olarak Belediye Başkanı Seçilmiş Bulunmaktayım. Bu Süreç İçerisinde Bizlere Desteklerini Esirgemeyen Değerli Aşkaleli Hemşerilerime Teşekkür Ediyorum. Herkesten Allah Razı Olsun. Halis Niyetlerle Bundan Sonraki Süreçte İlçemin Hizmetkarı Olmaktan Büyük Bir Onur Büyük Bir Mutluluk Duymaktayım.Bu Süreçte Bizlerle beraber gecesini gündüzüne katan Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Kerim Polat'a Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Toksöz Kartal'a Önceki Belediye Başkanımız Sayın Dr. Ahmet Yaptırmış’a ayrıca her iki Partimizin Ana Kademe Yönetim Kurulu Kadın Kolları Gençlik Kolları ve Tüm Teşkilatlarına Kadim Şehir Vefakar siz değerli Aşkale'li Hemşerilerime  ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ‘’ dedi



İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı