G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

At Arabalarına Yasal İşlem

At Arabalarına Yasal İşlem

At Arabalarına Yasal İşlem

AT ARABALARINA YASAL İŞLEM 

Erzurum’da ana arterler de at arabalarının trafiğe çıkmasına yasak getirilirken uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ve Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri at arabalarının şehir merkezinde ana arterler de trafiğe çıkmalarını engellemek için çalışma sürdürüyor.

Zabıta ve emniyet ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, yasak kararına uymayarak şehir merkezine girdiği tespit edilen bazı at arabası sürücüleri hakkında yasal işlem yapıldı.

Trafik ekipleri, Erzurum Trafik Komisyonu’nun aldığı karar gereği at arabalarının şehir merkezine ana arterlere girişlerinin yasakladığını belirterek yasaklara uymayan at arabası sürücülerine cezai müeyyide uygulandığını söylediler.İl Trafik Komisyonu kararına uymayan at arabalarının emniyet ve zabıta ekipleri tarafından toplanacağı hatırlatıldı.At arabalarının şehir içine girmesinin yasaklanması vatandaşlar tarafından da destekleniyor. Erzurumlular, at arabalarının hem şehri kirlettiğini hem de trafiği tehlikeye düşürdüğünü ifade ederek, “Belediye ve emniyetin at arabalarını şehrin içine sokmaması çok iyi oluyor. Aslında modern bir şehirde hala at arabası ile taşımacılık yapılması şehrimize de yakışmıyor. ” dediler.

{tip Tooltip Title::Tooltip text}Link text{/tip}

{tab=Tab Title 1}

Your text...

{tab=Tab Title 2}

Your text...

{/tabs}

{slide=Slide Title 1}

Your text...

{slide=Slide Title 2}

Your text...

{/slides}



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı