G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Atilla Keskin

Atilla Keskin

Soruyoruz

Yiğit lakabıyla anılır sözünden hareketle 'KRİTERCİ Profesör ATİLLA' 'Ele verir talkımı kendi yutar salkımı ATİLLA' lakablarıyla konuşulan Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektör yardımcısı ve daha birçok üniversiteden maaş almak cebi doldurmak babında titri olan Prof. Dr. Atilla KESKİN nereye koşuyor?
      Kriter koyan ama kendi koyduğu kriterlerin çoğunu taşımayan Prof. Atilla KESKİN ne yapmaya çalışıyor?
     Erzurum Atatürk Üniversitesinde Akademisyenler 'Üniversite tarihinde hiç bu derece tedirgin olmadıklarını ama tepki verme konusunda ise korku yaşadıklarını, Prof. Atilla KESKİN organizesinde bir baskı, düzenli bir mobbing uygulaması yürütüldüğünü bu durumunda Akademisyenleri yurtiçi, yurtdışı arayışlara mecbur bıraktığının' özellikle altını çiziyorlar.
    İsmi bende saklı ve benimle birlikte mezara gidecek, Hz İsa gibi çarmıha gerseler ismini vermeyeceğim emektar, duayen bir hocamızın sorduğu ve;
  ' Cem ATMACA; Sor şu sorulara cevap versin ATİLLA ben kendimi Rektörlüğün önünde asacağım'  dediği soruların tamamını buradan sormam tabii ki mümkün değil ama küçük bir kısmını bu satırlarda sizlerin huzurunda Prof.Dr. Atilla KESKİN'e soracağım. İşte o sorulardan bir kesit..
-Prof. Atilla KESKİN'in kişisel mal varlığı Rektör yardımcılığına başlamadan önce ne kadardı bugün ne kadar?
-Ak Partili veya Ak Partiye yakın kişilerle özellikle ticari alanda ne tür iliskileri var ve bu ilişkilerin gerçekten Atatürk üniversitesi bütçesine maliyeti ağır mı?
-Prof. Atilla KESKİN ile 1. 2. 3. derece akrabalığı olup aynı zamanda akademik kariyer ve ticari kariyer merdivenlerini hızla tırmanan isimler var mı?
-Prof.Atilla KESKİN'in kişisel mal varlığı Rektör Yardımcılığı ile birlikte gerçekten milyon dolarlar seviyesine ulaşmış mıdır?
-Prof. Atilla KESKİN iddia edildiği gibi üniversitenin tedarikçisi konumunda bulunan iş insanlarıyla ilginç birliktelikleri, al takke ver külah tarzı ilişkileri  var mı?
 Yukarıdaki soruları bu sütunlara bırakıyorum Kriterci Prof. Dr. Atilla KESKİN cevaplar mı, cevaplamaz mı inanın umurumda değil amaaa, fakatt, lakinn, ancak bu iddialarla birlikte Atatürk Üniversitesinin başarılı Rektörü Prof.Dr. Ömer ÇOMAKLI hocamızın adınında anılması inanın beni hem üzüyor, hem rahatsız ediyor vesselam..,
 Birde kendi fıkramı şuraya bırakayım unutulmasın hafızalardan silinmesin diyerekten;
 Erzurumlu horoza sormuşlar;
-Dadaş Tavukmu yumurtadan, yumurtamı tavuktan çıkar?
Erzurumlu Dadaş horoz cevap vermiş.
- Valla gardaş ben işimi yaparam gerisine karışmam...



Anahtar Kelimeler: Atilla Keskin
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı