G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Aydemir: ‘Biz Halkın Huzuruna Çıkanlardanız'

Aydemir: ‘Biz Halkın Huzuruna Çıkanlardanız

İbrahim Aydemir Aziziyelilerle bir araya geldi

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘Halkımız, 2003 öncesinde hükümeti bırakıp gidenlerle, 13 yıllık AK Parti iktidarlarını değerlendirdiğinde hakkı teslim edecektir.' dedi.

‘AK hizmet davası durdukça, İmam hatipleri, Diyanet işlerini kapatmaya, Türkiye'yi yeniden 28 şubat karanlığına sürüklemeye kimsenin gücü yetmez' diyen Aydemir, ‘Bu yüce halk 7 Haziran'da, 28 şubat döneminde zulmü alkışlayanlara, zalimleri sevenlere, gelenin keyfi için geçmişine sövenlere bir ders daha verecek, AK ufukta kararlılığını sürdürecektir, Allah'ın izniyle' dedi.

KRİZ DÖNEMLERİNİ KİM UNUTUR Kİ..

Aydemir, ‘AK Parti'nin iktidara geldiğinde; krizler içinde bir ekonomi, kapılarında yüz binlerce gencin bekletildiği üniversiteleriyle bir eğitim, vatandaşın hastane kuyruklarında inim inim inletildiği, bıçak parası yüzünden binlerce hastanın mağdur edildiği bir sağlık, duble yol vizyonu olmayan, hızlı tren kavramının yer almadığı, 11 ili dışında hava alan ve limanına muhtaç bir ulaşım, çiftçinin toprağıyla küsülü hale geldiği bir tarım, esnafın tezgahı ve işyeriyle yollarını ayırdığı bir iş dünyası, tanıtımda içine kapanıp kalmış bir turizm, elektrik kesintileriyle gündem bulan enerji vizyonu, enflasyonun kader haline geldiği bir Türkiye devr aldığını herkes hatırlamalıdır.” diye konuştu.

BAŞ ÖRTÜ ZULMÜNÜ KALDIRANLARA VEFA

Başı örtülülere kamu kapılarının kapatıldığı, üniversitelerde başörtülü inanç sahibi genç kızların okuma fırsatı bulamadığı, neredeyse ‘Allah demenin bile irtica sayılarak', inanç sahiplerinin toplumdan dışlandığı süreçleri unutmanın mümkün olmadığını söyleyen Aydemir, ‘Müslüman halkı 28 şubatlarla ötekileştirmeye çalışanların zulmünü hangi insaf ve vicdan sahibi unutabilir? dedi.

AYDEMİR'DEN HİZMET DEĞERLENDİRMESİ

Seçim çalışmaları için Aziziye ilçesi ve köylerini ziyaret eden AK Parti milletvekili adayı İbrahim Aydemir, görüşmelerinde, AK Parti'nin Türkiye'ye ve Erzurum'a taşıdığı zihniyet değişimi, reform ve hizmetleri değerlendirdi.

ZİYARETLER

Aziziye İlçesi'nde Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'la makamında görüş alışverişinde bulunan Aydemir, kamu kuruluşları çalışanlarını ziyaret etti. Şeker Fabrikası ziyaretinde yönetici ve çalışanlarla öngörülerini paylaşan Aydemir, köy ziyaretleri kapsamında ilçenin mahalle statüsüne kavuşan Çiğdemli, Demirgeçit ve Tebrizcik köylerinde vatandaşlarla buluştu. Büyük bir coşku ve sevinçle karşılanan Aydemir'in vatandaşlarla paylaştığı öngörü ve tespitleri dikkatleri topladı, hizmet hedefleri memnuniyet ile karşılandı.

13 YILLIK DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SÜRECİ

Aydemir ziyaret ve görüşmelerinde özellikle AK Parti'nin 13 yılda Türkiye'de gerçekleştirdiği fiziki ve zihni yatırımlara değindi. Türkiye'nin 13 yılda tüm dünyanın ilgi ve övgüyle takip ettiği bir değişim, dönüşüm ve reform süreci yaşadığına dikkat çeken Aydemir, ‘Dün karamsarlıkların hakim olduğu, dünyada şanlı mazisine rağmen sıradanlaştırılan bir ülke vardı. Bugün yer yüzünde mazlumların sesi, hamisi olan bir Türkiye var.” dedi.

YATIRIMLAR VE ÖNCE İNSAN ANLAYIŞI

Türkiye'de AK Parti iktidarlarıyla insanca yaşama şartlarının hemen tüm sektörlerde kaydedilen yatırımlarla sağlandığının altını çizen Aydemir, ‘ Üniversite kapılarında yüz binlerce gencin gelecek umudunu yitirdiği günlerden, her ilinde üniversite olan bir Türkiye'ye kavuştuk. Her şehrinde havaalanı, her şehrinin ulaşım ağının duble yollarla şekillendiği, hızlı trenlerin ulaşım ufku oluşturduğu bir ülkedeyiz artık. Bıçak parası ödeyemediği için ölümlere terk edilen hastaların feryatlarıyla tarif edilen sağlık alanında, bugün dünyanın örnek aldığı bir ülkeyiz.” diye konuştu.

ALLAH İÇİN MUHASEBE YAPMA ZAMANI

Aydemir,'Herkes Allah için bir muhasebe yapsın. Erzurum'un kışı vardı, karı vardı da kim biliyordu? Karın çilesini, kışın zulmünü konuşuyorduk kendi kendimize. Bu şehirde karın ekonomiye kazandırılması noktasında hiçbir şey yokken, 2010-2011 yıllarında, dönemin AK Liderinin Erzurum'a gösterdiği özel yaklaşımla bir milyar dolara yakın harcamalarla bir anda Kış Turizm ve Spor kenti olduk. Dünyanın ilk on sırada yer alan kış turizm ve spor merkezi haline geldik. 80'i aşkın ülkenin büyükelçileri Erzurum'da bir araya getirilerek, bu şehrin tanıtımı adına evrensel çapta bir yatırım gerçekleşti. Dünya Erzurum'u konuştu, dünya bu yatırımlarla Erzurum'u konuşuyor. Bunları görmemek, unutmak hangi insafa sığar, hangi vicdan bu yatırımları reddeder?' dedi.

ERZURUM NEREDEYDİ, NEREYE GELDİ

Erzurum'un yıllarca ekonomide, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, enerjide, turizmde diğer büyük illere özendiğini, ancak, AK Parti iktidarları dönemlerinde aldığı yatırımlarla bir anda bölgenin ve ülkenin bu alanlarda cazibe merkezi haline geldiğini aktaran Aydemir, ‘Türkiye'nin 7'inci Teknik üniversitesini Erzurum'da kuranlara, bu şehre ikinci devlet üniversitesini armağan edenlere elbette aziz halkımız vefasını gösterecektir.' vurgusunu yaptı.

İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜ

Mahalle statüsünü kavuşan köylerdeki ziyaretlerinde AK Parti iktidarıyla kavuşulan inanç özgürlüğüne atıfta bulunan Aydemir, ‘Dünü anlatmamıza gerek yok..Bugün bile Diyanet İşleri'ni kapatmak, imam Hatiplerin kapısına kilit vurmak isteyenler var meydanlarda. 28 şubat zulmünün kaydedildiği yıllarda, inançlı kesimin oylarını almalarına rağmen sessiz kalanlar, sükuta bürünenler, başörtü zulmüne sessiz kalanlar var meydanlarda. Diğer yanda ise, bu halkın sesi olup, vicdanı, irfanı olup, dik durarak, dahası kefenlerini ceplerine koyarak, yapılanlara hayır diyen, 28 şubatları ve onun temsilcilerini tarihe gömen, Başörtüsü zulmünü gerçekleştiren zalimleri suskun hale getiren bir AK Parti var. Eski deyimle Halep orada ise arşın burada. kaydını düştü.

BİR DERS DAHA

‘AK hizmet davası durdukça, İmam hatipleri, Diyanet işlerini kapatmaya, Türkiye'yi yeniden 28 şubat karanlığına sürüklemeye kimsenin gücü yetmez' diyen Aydemir, ‘Bu yüce halk 7 Haziran'da, 28 şubat döneminde zulmü alkışlayanlara, zalimleri sevenlere, gelenin keyfi için geçmişine sövenlere bir ders daha verecek, AK ufukta kararlılığını sürdürecektir, Allahın izniyle' dedi.



  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı