G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AYŞE KEŞİR RECEP AKDAĞ İÇİN BAKIN NELER SÖYLEDİ

AYŞE KEŞİR RECEP AKDAĞ İÇİN BAKIN NELER SÖYLEDİ

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, ?Sağlıkta bir dönüşümden bahsediyorsak, Sayın Bakanımızın adı altın harflerle yazılır? diye konuştu.

 

 

Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Düzce Belediye Kültür Merkezi´nde bir araya geldiği teşkilat mensuplarına ?Yerel Seçim Yolunda Teşkilat Eğitimleri? konulu seminer verdi. Seminer öncesinde yapılan konuşmalarda ise, AK Parti döneminde sağlık alanında çok önemli gelişmelerin yaşandığına dikkat çekildi. AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, ?Sağlıkta bir dönüşümden bahsediyorsak, Sayın Bakanımızın adı altın harflerle yazılır? diye konuştu. 

Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Düzce´ye gelerek, teşkilatla buluştu. Akdağ, seçimlerin öncesinde bir araya geldiği Düzce Belediyesi Kültür Merkezi´nde ?Yerel Seçim Yolunda Teşkilat Eğitimleri? adı altında bir konferans verdi.

?Sağlıkta bir dönüşümden bahsediyorsak, Sayın Bakanımızın adı altın harflerle yazılır?

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, konferans öncesinde yaptığı açıklamasında, şunları kaydetti: ?Düzce, Türkiye´de bulunan tüm unsurları bağrında barındıran bir şehir. Onun için Düzce´de biz kendimizi ifade ederken zenginliklerden bahsederek ifade ederiz. Dışarıdan gelenler için bir şey ifade etmez ama bizim için çok değerlidir. Sayın sağlık bakanımızın yaptıklarını burada birkaç dakika içerisinde anlatmak mümkün değil. Sağlıkta bir dönüşümden bahsediyorsak bir AK Parti farkından bahsediyorsak Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu konudaki iradesini ve bu iradeyi hayata geçiren ve sayın bakanımızı altın harflerle yazacak. Anne-bebek ölümlerindeki hızlı düşüş. Tarih bunu altın harflerle yazacak. Seçim startını gayri resmi olarak verdik ama 23 Şubattan sonra resmi olarak vereceğiz. Düzce´de Düzce´nin siyasi tarihine AK Parti tarihine yakışır seçim dönemi geçireceğimize inanıyorum.?

/resimler/2019-2/13/0028160380450.jpg

Akdağ, teşkilata seminer verdi

Konuşmaların ardından kürsüye Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ çıktı. Akdağ, teşkilat mensuplarına ?Yerel Seçim Yolunda Teşkilat Eğitimleri? konulu konferans verdi. Liderlik konusuna dikkat çeken Akdağ, her temsilcinin bir lider olduğunu ve gerçek liderliğin sorumluluk ve yetki dengesinin sağlandığında olduğuna dikkat çekti. 

KAYNAK: ÖNCÜ TV



  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli