G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AZİZİYE TERMAL SPOR´UN BAŞARISININ SIRRI BAŞKANLARINDA SAKLI

AZİZİYE TERMAL SPOR´UN BAŞARISININ SIRRI  BAŞKANLARINDA SAKLI

AİZİYE TERMALSPOR´UN BAŞARILI YÜKSELİŞİNİN ARKASINDAKİ SIR PERDESİ ARALANDI. BAŞARININ SIRRI BAŞKANLARIN MORAL VE MOTİVASYONUNDA SAKLI

 

 

Hentbol erkekler süper liginde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, Konya Selçuklu Belediyespor deplasmanından da puanlarla dönerek zirve takibini sürdürdü.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu´nda oynanan karşılaşma oldukça çekişmeli geçti. İlk yarısını 17-15 geride kapatan Termalspor, ikinci yarıya çok iyi başladı. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçta gülen taraf Termalspor oldu. Rakibini 34-33 mağlup eden Termalspor, zirve yolunda çok önemli 2 puan aldı.

Aziziye Termalspor´un Süper Ligdeki göstermiş olduğu başarılı yükselişin arkasında saha içerisindeki moral ve motivasyonun yüksek olduğu söyleniyor. Bu moral ve motivasyonun saha dışındaki en büyük kaynaklarının ise Aziziye Belediye Başkanı Sayın Muhammet Cevdet Orhan, Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar ve Asbaşkan Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Halil Özcan´ın Spor´a ve Sporcuya göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan kaynaklandığı gerek sporcular ve gerekse taraftarlar tarafından söylendi. 

Termalspor ligin onuncu haftasında çok önemli bir maça çıkacak. Ligde 15 puanla ikinci sırada yer alan Beykoz Belediyespor´u ağırlayacak olan Termalspor, bu maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde ligde ikinci sıraya oturarak, lider Beşiktaş Mogaz´ı takibini sürdürecek.



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false