G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Aziziye´de bahar temizliği?

Aziziye´de bahar temizliği?

Aziziye Belediyesi pırıl pırıl bir ilçe için kolları sıvadı?

Aziziye Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte genel temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Ağır kış koşullarından tahrip olan yollar ve kaldırımlar bakıma alınarak, asfalt yama çalışması yapılırken, cadde ve sokaklar da kapsamlı bir şekilde temizleniyor. Bahar temizliğine ilçedeki okul, cami, sağlık ocağı, kamu kurum ve kuruluşları ile spor salonlarının bahçelerinden başlayan belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğünce koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalarla ilçenin en ücra köşelerinde temizlik çalışması yapılıyor. Daha temiz, daha yaşanabilir bir Aziziye için kolları sıvayan belediye, yeni çalışma sezonuna temizlik ve asfalt yama çalışmalarıyla startı vermiş oldu.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediyenin asli görevlerinin başında çevre temizliğinin geldiğine vurgu yaparak, ?Kış şartlarının en ağır şekilde yaşandığı ilçemizde, bozulan ve tahrip olan yollar, kaldırımlar asfalt yama çalışmasıyla kapatılıyor, cadde ve sokaklarda genel temizlik çalışması yapılıyor. Belediyeciliğin her alanından ortaya koyduğumuz yüksek performansa çevre temizliğini de ekleyerek, ilçemizi yaşanabilir, sağlıklı bir kent görünümüne kavuşturma gayretindeyiz.? dedi.

PIRIL PIRIL BİR AZİZİYE İÇİN?

İlçenin temizliğine ve görselliğine büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Orhan, ?Bir çalışma sezonunun daha henüz başındayız. Bahar temizliğine ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşları ile okul, cami, sağlık ocağı gibi ortak kullanım alanlarının bahçelerinden başladık. Cadde ve sokaklarımızda genel temizlik çalışmalarımız sürüyor. Genel temizliğin ardından tüm cadde ve sokaklarımızı yıkayarak pırıl pırıl bir görünüme kavuşturacağız. Hedefimiz daha güzel, daha temiz bir Aziziye´dir. Bu bağlamda tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Halkımızın huzur içinde yaşayacağı, caddesi, sokağı, parkı, yeşil alanlarıyla örnek bir ilçe oluşturmanın gayretindeyiz. Biz hemşehrilerimizin hizmetin en güzeline layık olduklarına inanıyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.? ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: Aziziye bahar temizliği
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı