G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Aziziye´den demokrasiye destek, hainlere lanet?

Aziziye´den demokrasiye destek, hainlere lanet?

Aziziye Belediyesi, darbe girişimine karşı demokrasi nöbetlerini desteklerken, belediye meclisi de aldığı kararla hain girişimi lanetledi

Darbe girişimine karşı tek yürek olan Erzurum´da Cumhuriyet Caddesi´nde toplanan vatandaşların yanı sıra ilin yöneticileri, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları ile STK temsilcileri de örnek bir dayanışma sergiliyor. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, demokrasi nöbetinde bulunanlar için belediyesinin tüm imkanlarını seferber ederken, gerek Aziziye´de ve gerekse Erzurum merkezde meydanları boş bırakmayarak, zaman zaman vatandaşlara seslenip, darbecilere gözdağı verdi. 
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve teşkilatı ile belediyedeki ekibini de yanına alan Başkan Orhan, demokrasi nöbetinde meydanları dolduran binlerce Erzurumluya bayrak, su ve simit dağıtımı yaptı. Dadaşkent´te ilçe teşkilatıyla birlikte demokrasi yürüyüşüne katılan Başkan Orhan, Erzurum´da Cumhuriyet Caddesi´nde toplanan on binlerce Dadaş´a hitap etti.
15 Temmuz´da yaşanan darbe girişimine karşı Erzurum halkının meydanlardan en güzel cevabı verdiğini dile getiren Başkan Orhan, ?Birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize kast eden bir grup hain cuntaya karşı, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan için bu nöbeti tutmaya devam edeceğiz. Tarihte Erzurum´dan, Aziziye Tabyalarından başlayan mücadelenin bir örneğini, 15 Temmuz´da demokrasimize vurulmak istenen darbeyi, birlikte kardeşlik sesiyle engelleyerek sergiledik. İnşallah bu sesimiz darbecilere karşı daha gür çıkacak ve onlara asla fırsat vermeyeceğiz.? dedi. Konuşmasının son bölümünde Necip Fazıl Kısakürek´in, Büyük Doğu Marşı´ndaki ?Allah´ın seçtiği kurtulmuş millet! / Güneşten başını göklere yükselt! / Avlanır, kim sana atarsa kement, / Ezel kuşatılmaz, çevrilmez ebet.? dizelerine yer veren Başkan Orhan, ?Allah birliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın. Beraberliğimizi daim eylesin.? ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
Başkan Orhan, belediye araçlarının yanına giderek, kendi elleriyle vatandaşa su ve simit dağıttı.
AZİZİYE BELEDİYE MECLİSİ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ LANETLEDİ?
Öte yandan Aziziye Belediye Meclisi de TSK içindeki bir grup çapulcu tarafından yapılmak istenen darbe girişimini lanetledi. Temmuz ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşiminde konuşan Başkan Orhan, ?Bizler Aziziye Belediyesi Meclis Üyeleri olarak, ordumuz ve diğer temel devlet organlarımızda sinsice yuvalanmış bir kısım hadsizin aziz milletimize, milli iradeye ve devletimize yönelik 15 Temmuz akşamı başlatılarak 16 Temmuz sabahı halkımızın yoğun destekleri ile sonlandırılan bu aşağılık darbe girişimini, bu girişimi başlatan FETÖ terör örgütü mensupları ve liderini, içte veya dışta bu örgütü destekleyenleri ve bu hain girişimi bir kurgudan ibaretmiş gibi göstermeye çalışacak kadar alçaklaşanları şiddetle kınıyoruz. Bu kalkışma esnasında bütün bir dünyanın kanını donduracak cesaretle darbenin karşısında durarak, bu kanlı girişimi engelleyen milletimize sonsuz teşekkür ederken, vatan ve millet aşkına hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm milletimize sabırlar diliyoruz. Unutulmamalıdır ki tarihler boyunca uğradığı her saldırıda olduğu gibi 93 Harbi´nde veya Kurtuluş harbinde büyük fedakarlıklar gösteren, cumhuriyet meşalesini yakan bu kutlun şehrin evlatları, ne bugün ne yarın namlusunu millete çevirmiş tanklara selam durmayacak ve milleti hedef alan her türlü saldırıda aynı cesaretle ve aynı birliktelikle saldırganların karşısında duracaktır. Bu vesileyle bu kutlu şehrin halkına da ayrıca teşekkür ediyor, hainlerini ve işbirlikçilerini lanetliyoruz.? dedi.
AK Parti ve MHP´li üyelerden oluşan Aziziye Belediye Meclisi´nde söz alan grup başka vekilleri de bildiriye destek verdiklerini ifade ederek, hain darbe girişimini grupları adına kınadılar.



Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Palandöken´de turizm zirvesi

Kafe 25´te düzenlenen toplantıda kış sezonu ve şehrin turizmi masaya yatırıldı

Başkan Sekmen Büyükşehir´in faaliyetlerini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,?Türkiye´yi nihai hedefimiz 2023´e taşıyacak olan partimiz, ileri demokrasi, insani kalkınma, güçlü ekonomi ve öncü ülke hedeflerini tek tek hayata geçirerek yirmi birinci asra AK mührünü vurmuştur´´ dedi.

5 sınav mercek altına alındı

FETÖ´cü Jandarma Yüzbaşı C.Ç.´nin itirafları sonrasında yüz binlerce kişiyi etkileyecek 5 sınav daha mercek altına alındı.

Başkan Orhan Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını anlattı:

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Emeklilerin Ocak zamları netleşmeye başladı

13 milyon emeklinin Ocak zamları netleşmeye başladı. Zam oranı 3 Ocak´ta Türkiye İstatistik Kurumu´nun enflasyon verilerinin açıklamasıyla belli olacak.

35 İl´de FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyeti´nde görev yapan, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Sınavsız Memur alımları başladı

KPSS´siz Memur alımları başladı.Bu kurumlara başvurmak için en az lise mezunu olmak yeterli.Alımlar ne zaman yapılacak ? tüm ayrıntılarıyla Anadoluhaber´de

HSYK´da yeni ihraçlar kimler ihraç edildi ?

15 Temmuz´dan bu yana ihraç edilen hakim ve savcı sayısı 3 bin 456 oldu.HSYK Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 66 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti.

Memurların beklediği haber maaşlar belli oldu

Yüzde 3 toplu sözleşme zammıyla maaşlar 79 ile 285 lira arasında artacak. Ayrıca enflasyon farkı ihtimali de var.

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Emekli olmak isteyenleri ilgilendiriyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde yüz binlerce prim borçlusunu emekli edebilecek ´Krediyle Emeklilik Protokolü´nü imzaladı. Borçlu vatandaşlara emeklilik imkanı getiren düzenlemeden yararlanmak için son gün 31 Ekim.

2.El Telefon alırken Dikkat !

İkinci El Telefon alacaklar Dikkat ! İkinci el telefonlarda FETÖ tehlikesinin olduğu ortaya çıktı.

Bakan Albayrak´tan Çağrı merkezi müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 2 bin 400 kişiye istihdam sağlayacak olan 9 çağrı merkezinin ekim ayından sonra iki ay içinde açılacağı müjdesini verdi.

  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false