G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BABASI`NIN KULLANDIĞI ARAÇ ALTINDA EZİLDİ

BABASI`NIN KULLANDIĞI ARAÇ ALTINDA EZİLDİ

BABASI`NIN KULLANDIĞI ARAÇ ALTINDA EZİLDİ

BABASI`NIN KULLANDIĞI ARAÇ ALTINDA EZİLDİ

ERZURUM`da sokak arasında oyun oynarken babasının kullandığı otomobilin altında kalan 2 yaşındaki Yavuz Dursun ölümden döndü. Otomobilin sol ayağının üzerinden geçtiği Dursun, babası tarafından hastaneye kaldırıldı. Ayakta tedavisi yapılan minik Dursun daha sonra taburcu edildi.
    Merkez Palandöken ilçesi Yukarı Köşk Mahallesi`nde oturan taksici Çetin Dursun 25 T 2065 plakalı otomobili ile iftar için evin önüne geldi. Bu sırada babasını gören minik Yavuz, arkadaşları ve kardeşleriyle birlikte geri manevra yaparak aracını park etmek isteyen babasının yanına koşmaya başladı. Otomobilini park etmeye çalışan baba Çetin Dursun, bir anda fark etmediği oğlu Yavuz`a çarparak altına aldı.Çocukların çığlık atması üzerine baba Dursun, otomobilini durdurmaya çalışırken arabayla oğlunun sol bacağının üzerinden geçti. Kaza sonrasında Dursun, oğlunu hemen Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Hastanesi`ne götürdü. Yapılan muayene ve çekilen röntgenlerde Yavuz`un sol bacağında ezilme olduğu belirlendi.
    Küçük kardeşinin, babasının kullandığı otomobilin altında kaldığını belirten Dursun, `İftar vaktiydi, babam eve geldi. Park ederken Yavuz`u görmedi, fark edemedi. Park ederken Yavuz`un sol ayağını ezdi biz de çok korttuk.` dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli