G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Bahçeli: MHP iktidarın destekçisidir

Bahçeli: MHP iktidarın destekçisidir

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hükümet çekinmesin, terörizmle mücadele ettiği sürece MHP iktidarın destekçisidir" dedi.

 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye´nin DAEŞ ve PKK ile mücadele konusunda daha etkin olması gerektiğini söyleyerek "Hükümet çekinmesin, terörizmle mücadele ettiği sürece MHP iktidarın destekçisidir" dedi. 

"Bir yanda PKK, diğer yanda IŞİD Türkiye´yi ablukaya almıştır. Kimsenin can güvenliği garanti altında değildir. Terörizm çok cepheden Türkiye´ye yüklenmiştir. Terör girmedik yer ve bölge bırakmamıştır." diyen Bahçeli, "Türkiye meşru müdafaa konusunda hiçbir güçten izin almamlıdır. Varlığımıza düşman olan hangi örgüt varsa yok edilmelidir. IŞİD neredeyse bulunup tepelenmeli, PKK tümden kurutulmalıdır." dedi.

"EMPERYALİZM HARİTA BAŞINDA"

"Küresel güç merkezleri sinsi bir plan yapmaktadır. Geçen hafta Bağdat´ı ziyaret eden ABD Başkan yardımcısı Biden itiraflarda bulunmuştur. Biden´i yüzsüzce ağırlamışlardır. Bu aşamada uluslarası toplum Irakı´ı nasıl yöneteceklerinin planını yapıyor. Emperyalizm yine harita başındadır. Terörizmle Ortadoğu´yu tasarlama hevesindeki çevrelerin asıl hedefi Türkiye´dir." diyen Bahçeli, "Biz Kut´ül Ammare´de kazandık ama Mondros´ta belimizi büktüler, Serv´de idamımıza karar verdiler. Ya zafer, ya kölelik." dedi. 

"HDP MECLİS´İ TERÖRİZE ETMEKTEDİR"

"Meclis´imizn kavgalarla kesilmesi utanç vericidir. Meclis´te tekme tokat kavga sahneleri oldukça çarpıcıdır. HDP Meclis´i terörize etmektedir. HDP Meclis çalışmalarını kilitlemektedir." diyen Bahçeli, herkesi sağduyuya davet ettiğini söyledi. 

"En doğrusu önce PKK sevici vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıdır." diyen Bahçeli, "Kürsülerde nefret kusan, genel kurulu karıştıran, her değerimize söven hainlerin dokunulmazlıklarının kaldırılması en büyük milli görevdir. Dokunulmazlık konusu süratle sonuçlanmalı, Kandil taşeronları adalete teslim edilmelidir. MHP´nin durduğu yer bellidir. Söz ve karar sırası AKP ve CHP´dedir. Kandil taşeronları adalete teslim edilmelidir." dedi.



  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı