G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Bahçeli: Paralele teslim edecek partimiz yoktur

Bahçeli: Paralele teslim edecek partimiz yoktur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında konuşuyor. Kurultay sürecini değerlendiren Bahçeli "Bizi paralele teslim edecek bir partimiz yoktur" dedi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli´nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:
Müslüman görünümlü münafıklar, İslam coğrafyasının mahvına hizmet etmektedir. Bugün İslamiyet tarihte hiç olmadığı kadar tehdit kuşağındadır. Haçlıların başaramadıkları ne varsa din bezirgânları tarafından etap etap gerçekleştirilmektedir. Kutlu Doğum Haftası´nda İslam toplumlarının durumunu konuşmak zorundayız.
Suudi Kralı Türkiye´ye ayak basmadan yüzlerce araç ve koruma tahsis edilmiştir. Milyonlarca garibanı aklından geçiren, tasalanan yoktur. Bu çelişki Muhammedi ahlakla, tevhitle bağdaşmakta mıdır? Mühürlü kalplerin açılması ancak ve ancak efendimizin samimiyetle tanınmasına bağlı olduğu düşüncesindeyim.
Siyasetteki kördüğüm ve kayıkçı kavgası milletimizin esas beklentilerini gölgelemektedir. Siyasete hâkim olmasını ümit ettiğimiz nezaket yerine kaba üslup gelmiştir. 14 yıldır siyasi ahlak ve seviye diptedir. İnsanımız gerilimden yorulmuştur. Türkiye´nin beka düzeyinde iç ve dış sorunları kronikleşmektedir. İktidar ile ana muhalefet partisi arasında hakaret yarışan cumhurbaşkanının da eklenmesi üzüntü vericidir. Cepheleşmenin acı faturası her seferinde vatandaşa çıkmıştır.
MHP ile uğraşılması boşuna değildir. MHP ayak oyunlarına hazırlıklıdır. Her musibeti def edecek cesarettedir. Türk milletine kin duyanların MHP ile ters düşmesi de olağandır. Aksi takdirde bizden şüphe duyulmamalıdır. Biz oranlarda değil gönüllerdeyiz. yüzdelerde değil Türklüğün yüz akıyız.
Sorumluluktan kaçan kim varsa aynı mevzide toplandılar. Kimisi okyanus ötesine uyum bağlamış, imza toplama furyası başlamıştır. Samimiyetle ifade ediyorum. İmza veren her kardeşim benim için değerledir. Anlamadığım ve asla anlamayacağım ön plandaki çığırtkanlar MHP´yi bir plan çerçevesinde etkisizleştirmek isteyenlerdir.
Hangi mahkemenin lehimizde karar vermesi için gerekli girişimlerde bulunulmuştur. Bu ucubeler başka kapılarda gezip de nereye gitmiştir. Bizi paralele teslim edecek bir partimiz yoktur.

Kaynak: Yenişafak



  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli