G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Bahçeli 23 Nisan Resepsiyonu öncesi konuştu

Bahçeli 23 Nisan Resepsiyonu öncesi konuştu

Bahçeli 23 Nisan Resepsiyonu öncesi konuştu

TBMM'nin 94. açılış yıl dönümü resepsiyonunda ilk gelen isimlerden biri MHP lideri Devlet Bahçeli oldu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 olaylarıyla ilgili açıklamasına ilişkin, yazılı açıklamayla detaylı değerlendirme yaptığını ifade etti. Bahçeli, Cumhurbaşkanı adaylarıyla ilgili soruları da cevapladı.

"AKŞENER OLSAYDI SÖYLERDİM"

Cumhurbaşkanı adaylarının nasıl bir profile sahip olacağının sorulması üzerine de Bahçeli, geçtiğimiz Salı günkü TBMM grup toplantısında kimin Cumhurbaşkanı olup olamayacağını söylediğini anımsatarak, "Bu benim adayım denilecek insan arıyoruz"değerlendirmesinde bulundu. "Adayınız Meral Akşener mi?" sorusunu cevaplayan Bahçeli,"Olsaydı söylerdim" dedi.

MERAL AKŞENER'DEN RESEPSİYON SELFIESİ

Resepsiyona katılan bir değier MHP'li ise Meral Akşener oldu. Yapılan Cumhurbaşkanlığı anketlerinde favori olarak görülen Akşener, Bahçeli ile çektiği selfie pozunu Twitter hesabından paylaştı.

BAHÇELİ'Yİ KOLTUĞUNDAN EDECEK KADIN ADAY

Meral Akşener, MHP'liler arasında yapılan "Cumhurbaşkanı adayınız kim olmalı?" anketinde Devlet Bahçeli'yi yaklaşık 2 puan farkla geçmişti.

AKŞENER SELFIE KELİMESİNİ KULLANINCA TEPKİ ALDI

MHP'li Meral Akşener, paylaştığı fotoğraf için "selfie" kelimesini kullanınca takipçilerinden biri duruma tepki gösterdi. Akşener, "Sn @meral_aksener Türkçe yazar mısınız? Sizin örnekler olmanız gerekirken.." şeklinde uyarıya "Haklısınız.Özçekim demem lazımdı"diyerek cevap verdi.

BAHÇELİ'YE FERDİ TAYFUR SORUSU

Bu yıl Meclis'e klasik otomobiliyle gelmediği hatırlatılan Bahçeli, "Bu yıl olmadı" dedi. Bahçeli, "Arabada yine Ferdi Tayfur mu dinliyorsunuz?" sorusuna, "Ferdi Tayfur'un dışında da var" karşılığını verdi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı