G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Bakan Ramazanoğlu´ndan talimat: Çocuk evlerine çat kapı baskın yapın

Bakan Ramazanoğlu´ndan talimat: Çocuk evlerine çat kapı baskın yapın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Erzurum´da katıldığı Aile ve Sosyal Hizmetler Hizmet İçi Eğitim Seminerinde mülki amirlere şöyle talimat verdi:

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, devlet korumasında barınan çocuklara yaklaşık 1 ay önce verdiği sözü yerine getirmek üzere bugün Erzurum´a geldi. Ramazanoğlu´nu, Erzurum havalimanında Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve mülki amirler karşıladı. Palandöken dağında bulunan Polat Renaissance´de düzenlenen Aile ve Sosyal Hizmetler Hizmet İçi Eğitim Seminerine katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, burada Türkiye´nin birçok ilinden gelen vali yardımcıları, kaymakamlardan oluşan mülki amirlere seslendi.

"ÇOCUK EVLERİNE RUTİN KONTROLLER DIŞINDA ÇAT KAPI GİDİN HABERSİZ BAKIN BAKALIM O EVLERDE NELER OLUYOR"

Çocuk evlerine dikkat çeken Bakan Ramazanoğlu, mülki amirlere talimat vererek, "Özellikle çocuk evlerinin güvenliği ve bu evlerdeki çocuklarımızın her türlü istismara karşı korunması için siz mülki amirlerimizden özel hassasiyet istiyorum. Siz rutin kontroller dışında çat kapı gidin habersiz bakın bakalım o evlerde neler oluyor. Çocuklarla yanınızda bir psikolog bulundurarak tek tek görüşün. Bu çok önemli" dedi.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli