G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BAKİ DEDE TRANSFER OLDU

BAKİ DEDE TRANSFER OLDU

BAKİ DEDE TRANSFER OLDU

BAKİ DEDE TRANSFER OLDU 

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Atlı Cirit Takımı`na transfer olan Bayraktutan, gösteri maçındaki hareketleriyle gençlere taş çıkarttı.

 

25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları`nın açılış töreninde Anadolu Ateşi Dans grubuyla birlikte sahneye çıkıp yaptığı cirit gösterisiyle adından söz ettiren 83 yaşındaki Baki Bayraktutan, Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Atlı Cirit Takımı`na transfer oldu. Bayraktutan, gösteri maçındaki hareketleriyle gençlere taş çıkarttı.
Başbakan Recep Tayip Erdoğan`ın 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları`nın açılış töreni sonrasında Erzurum`dan ayrılırken, gösteri sırasında en çok Baki Dede`yi beğendiğini açıklamasıyla gündeme gelen Baki Bayraktutan, cirit sahasında kendini gösterdi. Baki Bayraktutan`a sahip çıkan Başkan Orhan Bulutlar, Baki Dede`yi bu kez Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Atlı Cirit Takımı`na transfer etti.
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Fatih İstanbulluoğlu`nun da hazır bulunduğu törende Kümbet Atlı Spor Kulübü, Palandöken Belediyesi Spor Kulübüyle birleşti. Baki Dede`li Palandöken Belediyesi Atlı Cirit Takımı, Erzurum Kombina Atlı Spor Kulübü ile bir maç gösteri maçı oynadı. 
Baki Bayraktutan`ın rakiplerinin ciritlerini atı üzerinde yatarak savuşturması büyük alkış topladı. Bununla kalmayan Baki Dede, karşısına çıkanlara da cirit atarak puanları topladı. Gösterdiği performansıyla izleyicilerde alkış alan Bayraktutan, takımının gözdesi oldu. Berabere biten maç sonucu her iki kulüp yöneticilerine günün anısına plaket ve hediyeler verildi.

 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli