G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BANKALAR ESNAF SANATKARLARIN SPONSORU OLSUN

BANKALAR ESNAF SANATKARLARIN SPONSORU OLSUN

BANKALAR ESNAF SANATKARLARIN SPONSORU OLSUN

 

BANKALAR ESNAF SANATKARLARIN SPONSORU OLSUN

Erzurum ABİGEM Direktörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen, bankaların esnaf ve sanatkarların sponsoru olması teklifinde bulundu.
Bankaların tanıtım ve halkla ilişkiler kapsamında bir takım sosyal, kültürel ve sportif olayları maddi olarak desteklediklerini belirten Erzurum ABİGEM Direktörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen, bu kapsamda esnaf ve sanatkarların da sponsorluk şeklinde desteklenmesini istedi.
Demirdöğen, şöyle konuştu:
?Günümüzde sosyal sorumluluk kapsamında desteklenmesi gereken başka dezavantajlı gruplar da vardır. Ellerinde bir meslekleri olduğu halde bunu ticarileştiremeyen kişiler, bankacılık sistemine dahil olamayacak kadar küçük esnaf ve sanatkarlar ve yeni girişimciler bu gruplardan bazılarıdır.

 Bankalar sponsorluk için ayırdıkları bütçenin bir kısmını esnaf ve sanatkarların desteklenmesinde de kullanabilirler. Mikro kredi uygulamaları ile kişileri iş sahibi yapabilecekleri gibi faizsiz geri ödemeli kredilerle de esnaf sanatkarı büyüterek kendi müşteri portföylerine katılabilecek büyüklüğe ulaştırabilirler. Tanıtım ve halkla ilişkiler anlamında da belirtilen kişi ve gruplarla daha sağlam ilişkiler kurulabilir. Bankaların sosyal desteklerle ekonomik güç oluşturması içerisinde bulundukları ekonominin canlanmasına ve güçlenmesine katkıda bulunacaktır. Sağlam ve güçlü bir ekonomik yapı bankalar için en güvenli yerdir.?

 

 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli