G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Başbakan Davutoğlu: Erzurum´a raylı sistem gelecek

Başbakan Davutoğlu: Erzurum´a raylı sistem gelecek

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçimleri öncesi ikinci mitingini Erzurum´da gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçimleri öncesi ikinci mitingini Erzurum´da gerçekleştirdi. 

Erzurumluların yoğun ilgi gösterdiği mitingde Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile sahneye çıkarak halkı selamladı. Başbakan Davutoğlu´nun ardından AK Parti Erzurum Milletvekilleri Efkan Ala, Adnan Yılmaz, Zehra Taşkesenlioğlu ve İbrahim Aydemir, milletvekili adayları Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz ve Ahmet Yaptırmış sahneye çıkarak halkı selamladılar.
Daha sonra yeniden kürsüye çıkan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzurumlulara hitap etti.
Başbakan Davutoğlu konuşmasında, "Nene Hatun, Alvarlı Efe, işte dadaşlar, Anadolu´muzun, tarihimizin ecdadımızın kültürümün kale şehri Erzurum´un güzel insanları. Dadaşlar hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Dadaşlar diyarı Erzurum. Erzurum kale şehir. Çünkü Erzurum Anadolu´muzun kimliğimizin kalesidir. Erzurum düşmedikçe Anadolu düşmez. Erzurum sarsılmadıkça Anadolu´ya bir şey olmaz. Erzurum bir kez daha ayakta. Erzurum yar şehri, Erzurum bar şehri, Erzurum ar şehri. Erzurum namus şehri. Alvarlı Efe´ye selam olsun. Erzurum siz her şeyin kilidisiniz. 1 Kasım´da kilidi açacak yine Erzurum´dur. Bütün kilitleri açmaya var mısın Erzurum. Üzerimize karabulutlar çökertmek isteyenlere ders vermeye hazır mısın Erzurum. Erzurum duruşuyla, vakarıyla istiklalimizin, istikbalimizin sahibidir. Erzurum´a muhabbetimiz sonsuzdur. Yedi düvel karşımızda olsa ne yazar. Siz yanımızda olduktan sonra. Bu vatan bölünmez, tek bir bütündür. Sizlere minnettarız. Zor durumda vatanı muhafaza eden kaledir Erzurum. Erzurum kalesine sığınmaya geldik. Erzurum´dan ses vermeye geldik. Erzurum bardır. Erzurum delikanlılıktır. Mertliktir. Cumhuriyetin kurucu iradesidir" dedi.



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı