G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Başkan Orhan Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını anlattı:

Başkan Orhan Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını anlattı:

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı. AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir ve Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, belediye meclis üyeleri, il, ilçe kadın ve gençlik kolları teşkilatlarının katıldığı danışma meclisinde, 30 aylık hizmet süresini ve planlanan projeleri görsel sunum eşliğinde anlatan Başkan Orhan, tam not aldı.

15 TEMMUZ ÇALIŞMA ŞEVKİMİZİ VE AZMİMİZİ DAHA DA ARTIRDI

Sunumuna, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatıyla 27 gün boyunca teşkilatlarla birlikte el ele, gönül gönüle demokrasi nöbetlerine katıldıklarını anlatan Başkan Orhan, ?Bundan sonraki süreçte ümit ve temenni ediyoruz ki, ülkemiz bu darbe girişiminden sonra çok daha güçlü bir şekilde, çok daha kararlı bir şekilde AK Parti hükümetiyle birlikte yoluna devam edecektir. Özellikle 15 Temmuz´dan sonra milletimizin bu kadar duyarlı olduğunu gördükten sonra, bizlerin de çalışma aşkı, azmi ve şevki oldukça arttı. Her zaman vurguladığımız gibi, bizler de bu can bu tende durdukça koynunda bir tarihin yattığı ve bütün ecdad kalbinin çarptığı bu vatanın camiler, mescitler, türbeler kokan temiz havasını teneffüs ettikçe, ebetler tarafından doğru dalgalanan bu manevi bayrağın hiçbir şekilde söndürülemeyeceğine hepimiz şahit olduk.? ifadelerini kullandı.

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE VURGUSU VE AZİZİYE İLKLERLE TANIŞIYOR

Başkan Orhan, sunumunda başta kentsel dönüşüm olmak üzere, belediyesinin ekonomik yapısı, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin yanı sıra, Dadaşkent ve Ilıca ile 69 mahalle statüsündeki köyde yapılan çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi verdi. Ilıca´da yapımı devam eden 340 konut, 114 işyerinin son aşamaya geldiğini kaydeden Başkan Orhan, Bahçelievler Bölgesi´ni içine alan dev kentsel dönüşüm projesi için de TOKİ ile ön protokol imzaladıklarını anlattı. Bir yandan ilçedeki mevcut parkların peyzaj çalışmasını yaparken, öte yandan yeni parklar inşa ederek halkın nefes alabileceği yaşam alanlar oluşturduklarına işaret eden Başkan Orhan, Ilıca´yı yeniden cazibe merkezi haline getirecek dev mesire alanında sona yaklaştıklarını, Dadaşkent´te ise belki de Doğu´da bir ilk olacak içerisinde çocuk oyun havuzu bulunan bir parkın yapımını sürdürdüklerini belirtti.

72 MAHALLENİN TAMAMINDA HİZMET VAR

İlçe merkezinde yeni yollar açarken, asfalt ve kaldırım çalışmalarının son sürat devam ettiğine işaret eden Başkan Orhan, mahalle statüsündeki köylerin de meydanlarını kilitli taş ile işlediklerini ve mahalle konakları inşa ederek, köylerin diğer umumu ihtiyaçlarını giderdiklerini, köy çocuklarını da son derece şık ve dekoratif oyun parklarıyla tanıştırdıklarını kaydetti. AZMEK kurslarıyla gençlerin boş vakitlerini değerlendirmelerinin yanısıra, üretim ve istihdama katkı sunacak kurslara da önem verdiklerinin altını çizen Başkan Orhan, eğitim yatırımlarıyla ilçedeki okulların fiziki imkanlarını iyileştirdiklerini ve öğrencilerin eğitim materyallerine katkı sunduklarını sözlerine ekledi. Termal turizmde marka ilçe olma yolunda ciddi çaba sarfettiklerine vurgu yapan Başkan Orhan, sportif bağlamda da ismini ilçeyle özdeşleşen kaplıcalardan alan Termalspor ile Doğu´yu Süper liglerde temsil eden tek takımı oluşturduklarını ifade etti.

HALKIMIZIN DUASI VE DESTEĞİYLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

İnsan odaklı hizmet anlayışıyla sürekli halkın içinde olduğunu ve halka rağmen değil, halkla birlikte bir yönetim anlayışı sergilediğinin altını çizen Başkan Muhammed Cevdet Orhan şunları söyledi: ?Bizim hizmet vizyonumuzun merkezinde halkımız vardır. Halka hizmeti Hakk´a hizmet bilen bir davanın temsilcileri olarak, halkımızdan aldığımız dua ve destekle hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Öyle ki üçü merkez olmak üzere 72 pare mahalle de çalışmalarımız sürüyor. Çok geniş bir alanımız olmasına rağmen, hız kesmeden ilçemizin her köşesinde, her bucağında hizmet üretiyoruz. Bu çalışmalarımızı kıt imkanlarla yaparken, halkımızın dua ve desteklerinin her zaman yanımızda olduğu biliyoruz. İnşallah ilçemizin yarınları bugünden daha iyi olacak ve biz ekibimizle birlikte bu millete en güzel hizmetleri layıkıyla sunmanın gayreti içerisinde olacağız.?



Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Palandöken´de turizm zirvesi

Kafe 25´te düzenlenen toplantıda kış sezonu ve şehrin turizmi masaya yatırıldı

Başkan Sekmen Büyükşehir´in faaliyetlerini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,?Türkiye´yi nihai hedefimiz 2023´e taşıyacak olan partimiz, ileri demokrasi, insani kalkınma, güçlü ekonomi ve öncü ülke hedeflerini tek tek hayata geçirerek yirmi birinci asra AK mührünü vurmuştur´´ dedi.

5 sınav mercek altına alındı

FETÖ´cü Jandarma Yüzbaşı C.Ç.´nin itirafları sonrasında yüz binlerce kişiyi etkileyecek 5 sınav daha mercek altına alındı.

Başkan Orhan Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını anlattı:

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Emeklilerin Ocak zamları netleşmeye başladı

13 milyon emeklinin Ocak zamları netleşmeye başladı. Zam oranı 3 Ocak´ta Türkiye İstatistik Kurumu´nun enflasyon verilerinin açıklamasıyla belli olacak.

35 İl´de FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyeti´nde görev yapan, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Sınavsız Memur alımları başladı

KPSS´siz Memur alımları başladı.Bu kurumlara başvurmak için en az lise mezunu olmak yeterli.Alımlar ne zaman yapılacak ? tüm ayrıntılarıyla Anadoluhaber´de

HSYK´da yeni ihraçlar kimler ihraç edildi ?

15 Temmuz´dan bu yana ihraç edilen hakim ve savcı sayısı 3 bin 456 oldu.HSYK Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 66 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti.

Memurların beklediği haber maaşlar belli oldu

Yüzde 3 toplu sözleşme zammıyla maaşlar 79 ile 285 lira arasında artacak. Ayrıca enflasyon farkı ihtimali de var.

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Emekli olmak isteyenleri ilgilendiriyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde yüz binlerce prim borçlusunu emekli edebilecek ´Krediyle Emeklilik Protokolü´nü imzaladı. Borçlu vatandaşlara emeklilik imkanı getiren düzenlemeden yararlanmak için son gün 31 Ekim.

2.El Telefon alırken Dikkat !

İkinci El Telefon alacaklar Dikkat ! İkinci el telefonlarda FETÖ tehlikesinin olduğu ortaya çıktı.

Bakan Albayrak´tan Çağrı merkezi müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 2 bin 400 kişiye istihdam sağlayacak olan 9 çağrı merkezinin ekim ayından sonra iki ay içinde açılacağı müjdesini verdi.

  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı