G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BAŞKAN CENGİZ HER ZAMAN HALKIMIZIN AYAĞINA GİDECEĞİZ

BAŞKAN CENGİZ HER ZAMAN HALKIMIZIN AYAĞINA GİDECEĞİZ

BAŞKAN CENGİZ HER ZAMAN HALKIMIZIN AYAĞINA GİDECEĞİZ

BAŞKAN CENGİZ HER ZAMAN HALKIMIZIN AYAĞINA GİDECEĞİZ

Aziziye Belediyesi mahalle statüsündeki köylerde Ramazan etkinliklerini sürdürüyor. Dadaşkent ve Ilıca ile birlikte 20 mahalle statüsündeki köyde düzenlenen şenlikte katılımcılar doyumsuz anlar yaşıyor. Dadaşın Gönül Sesi Kültür ve Sanat Derneği, Erzurum türküleri ve ilahilerle geceye renk katıyorlar.

Tebrizcik Mahallesi?nde düzenlenen ramazan şenliğine, AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Burada bir konuşma yapan Milletvekili Muhyettin Aksak, Aziziye Belediyesi?nin mahalle statüsündeki köylere yönelik düzenlediği etkinliği takdirle karşıladığını ifade etti.

Köylerin kültürlerinin yaşatılması gerektiğini, bunu yaparken de ramazanın ruhuna uygun hareket edilmesinin kaçınılmaz olduğunun altını çizen Aksak, Dadaşın Gönül Sesi ekibinin Erzurum?un örf, adet, gelenek ve göreneklerine uygun türküler seslendirdiklerini kaydetti.

Aziziye Belediyesi?nin geçen iki buçuk yılda güzel hizmetlerin altına imza attığına işaret eden Aksak, ilçenin çehresinin değiştiğini ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğine inandığını vurguladı.

 Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, ramazan coşkusunu halkla birlikte yaşadıklarına işaret ederek, ?Belediyeler hizmet kurumları ve bizler de hizmet için buralardayız. Her hizmeti olduğu gibi, kültür ve sanat etkinliklerini de sizlerin ayağına kadar getirme kararı aldık. Bu ramazanda sizlerle birlikte olduk ve bundan büyük keyif aldık. Şunu biliyoruz ki, ne kadar güzel organizasyon yaparsak yapalım, siz olmadığınız sürece bunların bir anlamı olmaz. Sizler katılımınızla burayı şereflendiriyorsunuz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.

 

Tebrizcik Mahallesi Muhtarı Mehmet Dursun Varol da, köylerinde ilk defa bir program düzenlendiğinin altını çizerek, ?Belediye başkanımızı çok seviyoruz ve kendisiyle gurur duyuyoruz. İlçemiz, mahallemiz tarihinde görmediği hizmetler ve etkinliklerle tanıştı. Mahalle sakinleri adına kendisine teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Programda Dadaşın Gönül Sesi ekibi söyledikleri Erzurum türküleri ve ilahileriyle Tebrizcik Mahallesi sakinlerine doyumsuz bir gece yaşattılar.

Başkan Cengiz, çocuklara gofret dağıttı ve Milletvekili Aksak ile birlikte mahalle sakinleriyle toplu fotoğraf çektirdi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli