G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BAŞKAN KORKUT `DAHA İYİ DURUMDAYIZ`

BAŞKAN KORKUT `DAHA İYİ DURUMDAYIZ`

BAŞKAN KORKUT `DAHA İYİ DURUMDAYIZ`

BAŞKAN KORKUT `DAHA İYİ DURUMDAYIZ` 

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, geçmiş yıllara göre daha iyi durumda olduklarını belirterek ?İnşallah bu yıl bütün mahallelerde çalışmalar yapacağız. Hiçbir muhtarımızın eksiği kalmayacak?dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, İlçe sınırları içerisindeki mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı. Korkut, muhtarlardan tek tek sorunlarını anlatmalarını isterken, ilgili başkan yardımcılarına da notlar tutturdu. Korkut, geçmiş yıllara göre daha iyi durumda olduklarını belirterek ?İnşallah bu yıl bütün mahallelerde çalışmalar yapacağız. Hiçbir muhtarımızın eksiği kalmayacak? dedi.
Yakutiye Belediyesi bahar öncesi muhtarları Meclis salonunda toplayarak mahallelerindeki eksik kalan hizmetleri not etti.

 Başkan Ali Korkut ve başkan yardımcıları Suat Güneş, Zeki Gözeler ile muhtarları dinlediler. Başkan Korkut, muhtarlara tek tek söz verirken, bildirilen eksiklikleri başkan yardımcılarına not ettirdi. Muhtarlar, yol ve oyun alanı isteklerini sıralarken, büyük çoğunluğun yapılan hizmetlerden memnun oldukları görüldü. Korkut, ?Bu toplantıyı muhtarlarımızı dinlemek, mahallelerimizde bizim göremediğimiz eksiklikleri veya muhtarlarımızın tespit ettiği ihtiyaçları kaydetmek, baharla birlikte belli bir periyot içerisinde bunları gerçekleştirmektir. 
Muhtarlarımızın bazılarının yol, oyun alanları, park ihtiyaçları var. Belediye olarak bunları bir öncelik sıralamasıyla planlayacağız ve baharla birlikte gerçekleştireceğiz. Personelimizin dağıtımından sonra ekonomik açıdan daha rahat olduğumuzu belirtmek istiyorum. 
Hizmete ayıracağımız para daha fazla olacaktır? şeklinde konuştu.
Muhtarlar ise mahallelerinde yapılan asfalt yamalı yerlerin sıfır asfaltla değiştirilmesini, çocuklar için oyun alanları isteklerini sıraladılar. Muhtarlar, ?Genel olarak Yakutiye Belediyesi?nin hizmetlerinden memnunuz. Başkanın bizi dinlemesi, eksiklikleri bizlerin ağzından not alması önemliydi. Beklentilerimiz var, umudumuzda var. Başkanımıza inancımız var? dediler.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 12.3 ° / -0.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 12.3 ° / -0.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.3 ° / 1.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu