G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BAYRAMOĞLU ÜRETİMİNE BAŞLIYOR

BAYRAMOĞLU ÜRETİMİNE BAŞLIYOR

BAYRAMOĞLU ÜRETİMİNE BAŞLIYOR

BAYRAMOĞLU ÜRETİMİNE BAŞLIYOR 

1987 yılından beri yem üretimi yapan ve bir çok bölgenin yem ihtiyacını karşılayan Bayramoğlu Yem ve Un Sanayi A.Ş 2011`de un üretimine başlıyor.

Yem üretimiyle Türkiye`nin markası haline gelen Bayramoğlu Yem ve Un Sanayi A.Ş un üretimine başlıyor. Teknolojinin son imkanlarının kullanılacağı un fabrikası 2011`de hizmete girecek. Günlük 350 ton üretim yapmayı hedefleyen Bayramoğlu, Türkiye`deki bir çok bölgenin yanı sıra bazı Avrupa ülkelerinin de un ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Bölgenin un ihtiyacının yüzde 70 oranında Çorum, Amasya, Konya, Kayseri ve Gaziantep`ten geldiğini belirten Bayramoğlu Yem ve Un Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Bayramoğlu, Sadece Erzurum`un değil, Bir çok bölgenin ve Avrupa ülkesinin un ihtiyacını karşılayacak un fabrikasını hayata geçireceklerini söyledi. Günde 30 ton un üretimi yapmayı hedeflediklerini de belirten Bayramoğlu, " Kuracağımız fabrikanın kapasitesi günlük 350 ton un üretiyor. Modern ve son teknolojiyle donatılmış fabrikamızı biran önce faaliyete geçirmek için gece-gündüz çalışıyoruz. Fabrikamız hizmete girdiği zaman Doğu Anadolu Bölgesi`nin yanı sıra Doğu Karadeniz ve Orta Karadeniz`e de un göndereceğiz. Ayrıca Kuzey Irak, Suriye, İran Azerbaycan ve Gürcistan`la da görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

DÜNYANIN EN MODERN 
FABRİKALARINDAN BİRİ 
OLACAK

1987`den beri yem üretimiyle hizmet veren ve Türkiye`nin önde gelen firmaları arasında yeralan Bayramoğlu Yem ve Un Sanayi A.Ş, un üretimiyle de adından söz ettirecek. Büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı yemleriyle bölgede hizmet veren Bayramoğlu`nun un sektöründe de iddialı olduğunu belirten işletme ortaklarından Nazım Bayramoğlu, " Günde 350 ton üretim yapacak olan tesisimiz bölgenin katma değerine ve istihdamına da katkı sağlayacak. İnşaat aşamasını bitirdik. Bir aya kadar makinelerin yerleştirmesine başlayacağız. 2011 yılında da üretime başlıyoruz. Erzurum`a böyle bir hizmeti kazandıracağımız için çok mutluyuz" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı