G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BEAH`de Neler Oluyor?

BEAH`de Neler Oluyor?

BEAH`de Neler Oluyor?

84792BEAH Başarıdan Başarıya Koşarken, Birileri Egolarının Tatmini Uğruna Bu Başarıları Gölgelemek mi İstiyor? Erzurum Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesinde yaşanan Hasta ve Doktor tartışmalarına Hemşirelerde eklendi diye iddia edildi. Erzurum Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesinde yaşanan Hasta ve Doktorlar arasında sürekli nükseden tartışmalar son günlerde yerini Acil Enjeksiyon Odasına bırakmış gibi görünüyor. Son günlerde hemen hemen her gün Erzurum Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Enjeksiyon Odası önünde çıkan kavga ve tartışmalar Gerek Hastane Personeli gerekse Hasta ve Hasta yakınları tarafından rahatsız edici bir hal aldığını söyleyen bir vatandaşımız çarpıcı iddialarda bulundu. Son yıllarda Ülkemiz genelinde yaşanan Hasta yakınları ve Doktorlar arasındaki tartışmalar ve kavgalara son vermek için Sağlık Bakanlığının almış olduğu tüm önlemlere rağmen önüne geçilemezken bu sefer Çatlak Erzurum Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesinden geldi. Elimize Ulaşan İddiaya göre;  Erzurum Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesine Enjeksiyon İçin gelen hasta ve hasta yakınlarının Enjeksiyon Hemşiresi A.D tarafından bir tek dövülmediği kalıyor diye iddia edildi. BEAH Acil Servis Girişinde olan Enjeksiyon Odası Önünde her gün yaşanan arbededen Hastane Güvenlik Görevlilerinin dahi bıktığını iddia eden vatandaşımız şunları söyledi. BEAH Acil Enjeksiyon Odası önünde her gün mutlaka Enjeksiyon Odası Hemşiresi A.D. ve Hasta yakınları arasında kavga çıkmaktadır. Hemşire A.D.?nin hasta ve hasta yakınlarına karşı olan sert ve aşağılayıcı tutumu herkes tarafından görülmesine rağmen Hastanenin huzurunu bozan tavırları birileri tarafından göz ardı ediliyor. Enjeksiyon Odası Hemşiresi A.D?nin birileri tarafından korunup kollandığı tüm Hastane Personeli tarafından da bilinmektedir. Ayrıca, A.D. kendisini koruyan ve kollayan birilerinin olduğunu her ortamda rahatlıkla konuşup söyleyebiliyor. Hatta diğer Hemşirelerden fazla maaş alması için Acil Enjeksiyon Odasında tutuluyor. A.D.?nin hasta ve hasta yakınlarına göstermiş olduğu sert ve aşağılayıcı tepkileri yüzünden Enjeksiyon Odası önünde yaşanan kavga ve tartışmaların neticesinde önümüzdeki günlerde daha vahim olaylarla karşılaşılacağı kanaatindeyiz diye konuşan vatandaşımız, BEAH yönetimi Bölgede 13 Vilayete hizmet verirken göstermiş olduğu başarılı çalışmalarına bu tür skandalları ekleyerek gölge düşürmektedir. Şifa Kenti olarak bilinen Erzurum, birilerinin Ego tatmini haline getirilemez. Bu duruma bir an evvel Erzurum Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi yöneticilerinin müdahale etmesi gerektiğinin altını çizdi.  



Bakan Akdağ´dan Personel müjdesi.

Sağlık Bakanlığı 20 bin´e yakın sağlık personeli alımı yapacak.

OHAL kararnamesiyle kapatılan sağlık kuruluşları

Olağanüstü Hal kapsamında alınan önleme ilişkin kanun hükmünde kararnameyle 35 sağlık kuruluşu kapatıldı.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu Tarih verdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili tasarının bir ay içerisinde Meclis´e geleceğini söyledi.

112 Acil Komuta Merkezi´ne çevre düzenlemesi

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü´ne bağlı 112 Acil Komuta Merkezi´ne çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları yapıldı.

20´ye yakın felç hastası kurtarıldı..

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji ve Kardiyoloji Ana Bilim dalları tarafından Erzurum´da yeni uygulanmaya başlattı..

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı