G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BEDAVA MESLEK EĞİTİMİ

BEDAVA MESLEK EĞİTİMİ

BEDAVA MESLEK EĞİTİMİ

BEDAVA MESLEK EĞİTİMİ 

364 usta öğreticiyle gerçekleştirilen kurslarda İngilizce ve bilgisayar eğitiminin ücretli, diğer tüm kurslar ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

 

Erzurum?da Halk Eğitim Merkezlerinin düzenlediği 38 farklı daldaki kurslarda yüzlerce kişiye mesleki eğitim verildiği bildirildi. Türkiye`nin nüfus yoğunluğuna göre en fazla kursiyer yetiştiren merkezi olan Halk Eğitim Merkezleri?nde genel ve yerel ihtiyaçlar doğrultusunda isteyen herkese eğitim verildiği belirtildi.

 

 Anne eğitimi, okuma-yazma, makina nakış, giyim, el sanatları, trikotaj, ana-çocuk sağlığı ve bakımı, İngilizce, bilgisayar, arıcılık, berberlik, hayvan besiciliği, halk oyunları, resim, müzik, tiyatro ve birçok spor dalında yüzlerce kişiye eğitim verdiklerini vurgulayan yetkililer, bunun yanı sıra cezaevleri, askeri birlikler ve şirketlere yönelik olarak ta kurslar düzenlediklerini kaydettiler. 364 usta öğreticiyle gerçekleştirilen kurslarda İngilizce ve bilgisayar eğitiminin ücretli olduğunu anımsatan yetkililer, "Diğer tüm kurslar ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Kursu bitirinlere verilen sertifikalarla kursiyerler rahatlıkla iş bulabiliyor. Çünkü verilen eğitimle binlerce insan meslek sahibi oluyor" dedi.

 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli