G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BÖYLESİNİ HAYVAN BİLE YAPMAZ

BÖYLESİNİ HAYVAN BİLE YAPMAZ

BÖYLESİNİ HAYVAN BİLE YAPMAZ

BÖYLESİNİ HAYVAN BİLE YAPMAZ 

Tortum?da kayıp olan Nuray Akpınar`ın (15) cesedi boş bir arazide bulundu. Genç kızın önce tecavüz edilip, daha sonra bıçaklanarak öldürüldüğü öne sürüldü.

Geçtiğimiz hafta evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 15 yaşındaki Nuray Akpınar için Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği jandarma ve köylülerden oluşan 100 kişilik bir ekip seferber oldu. Yaklaşık bir hafta süren aramanın ardından bir neticeye ulaşamayan ekipler dün Nuray`ı ayı kaçırdı söylentilerinin üzerine tekrar araziye çıktı. Aramalara devam eden Jandarma, dün Şenyurt yaylasındaki ormanlık alanda ihbar üzerine arama yaptı. Saat 18.00 sıralarında Nuray`ın cesedi toprağa gömülü olarak bulundu. Nuray`ın tecavüze uğradığı da belirlendi.

 Birkaç yerinden bıçaklanarak öldürülen Nuray"ın cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Gelen ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri  aynı mahallede bulunan yaşları 14 ile 16 arasında değişen 4 çocuğu gözaltına aldı. Gözaltına alınan S.K`nın ifadesinde A.D isimli arkadaşıyla birlikte Nuray Akpınar`ı yaylaya götürdüklerini söylediği belirtildi. Kızının hunharca öldürülmesinin şokunu yaşayan 7 çocuk annesi Tülay Akpınar ise kızını öldürenlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false