G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BU HABER PROF. DR. RECEP AKDAĞ´I ÇILDIRTIR!

BU HABER PROF. DR. RECEP AKDAĞ´I ÇILDIRTIR!

GAZETECİ CEM ATMACA´NIN FACEBOOK HESABINDAN PAYLAŞTIĞI AN İTİBARİYLE BAKAN RECEP AKDAĞ´I ÇOK KIZDIRACAK

 

 

 

Usta Gazeteci Cem Atmaca´nın Sosyal Medya hesabı Facebook´tan paylaştığı AN İTİBARİYLE Soruları Erzurum Siyasetini Hop Oturtup Hop Kaldırtacak cinsten...

Gazeteci Cem Atmaca GÖRÜLEN LÜZUM ÜZERİNE ACİL Başlığıyla paylaştığı metinde Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ´ı yakından ilgilendiren soruların ardı arkası kesilmiyor. Her biri bomba etkisi yaratacak ve kamuoyu tarafından merakla cevaplanması bereken sorular bir an evvel cevaplanmayı bekliyor.

İŞTE CEM ATMACA´NIN AN İTİBARİYLE PAYLAŞIMI:

AN İTİBARİYLE
GÖRÜLEN LÜZUM ÜZERİNE ACİL

Sayın AKDAĞ bu Ülkede şaibesiz bakanlık yapmış ve yapmaya devam eden has bir dadaş has bir vatan evladıdır.

Kendisi kişisel olarak beni sevmez bende kişisel olarak kendisine bayılmam.

Etrafını saran yalaka topluluğu eski dönemde olduğu gibi yeni dönemde de şehrimizle ilgili kendisini yanlış yönlendirmektedirler.

Özellikle Şehrin şaibeli Belediyesi YAKUTiYE konusunda koruma kollama görevini üstlenmesi şehirde mazlum halk ve siyasi çevreler üzerinde çok büyük hayal kırıklığı oluşturmaktadır.

Şehire ve Şehrin insanına dev kentsel dönüşüm projesi diye sunulan YEŞİL YAKUTİYE PROJESİNDE 50 ila 70 milyon (TRİLYON) bir rantın kişi, kişiler, adi ortaklıklar arasında pay edildiğini; söz konusu bu paranın bir cemaat veya cemaate yakın kişilerin kasasına girdiği iddiaları Sayın AKDAĞ´ı rahatsız etmiyor mu veya bu söylentilerden haberdar değil mi?

Sayın AKDAĞ İstanbul kapının kiraya verilmesi ve devamında yaşanan olaylardan haberdar mı?

Kentsel dönüşüm adı altında Hacı Cuma mahallesinde yaşanan insanlık onurunu, Sosyal devlet anlayışını, insan odaklı belediyecilik anlayışını hiçe sayan uygulamaları Sayın AKDAĞ duymuyor mu?

Şehrin bir milletvekilinin girişimleriyle YAKUTİYE BELEDİYESİNE kazandırılan şehirde BOSTANCIOĞLU KONUTLARI olarak bilinen konutların yapıldığı arsanın ahir ve akibeti nedir diye Sayın AKDAĞ merak etmez mi?

Sayın AKDAĞ´IN birinci ikinci derece akrabalarının Bostancıoğlu konutlarında dairesi varmıdır?

Söz konusu arsayı BOSTANCIOĞLU KONUTLARINA tahsis eden önüne Yeşil alan yapan ve imar durumunu düzenleyen YAKUTİYE belediyesinin başkanının yakınlarının ve Belediyede imza ve karar yetkisi olan kaç kişinin BOSTANCIOĞLU KONUTLARINDA kaç dairesi vardır?

Sayın AKDAĞ bir araştırır mı lütfen.

Yakutiye Belediyesini her türlü denetimden geçmesine Sayın AKDAĞ´IN engel olduğu ve bu Belediyeyi koruduğu ve kolladığı doğrumudur?



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı