G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BUDA DADAŞLARIN İTTİFAKI; AK PARTİ´DEN DÜNDAR ÖZBAYLAR MHP´DEN MÜCAHİT GÜNGÖR

BUDA DADAŞLARIN İTTİFAKI; AK PARTİ´DEN  DÜNDAR ÖZBAYLAR MHP´DEN  MÜCAHİT GÜNGÖR

BUDA DADAŞLARIN İTTİFAKI; AK PARTİ´DEN DÜNDAR ÖZBAYLAR MHP´DEN MÜCAHİT GÜNGÖR

 

 

Türkiye 24 Haziran´da seçimlere giderken Erzurum´dan 6 Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderecek. TBMM´de Erzurum´u temsil edecek olan 6 Milletvekilinin yanı sıra İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, İzmit ve diğer büyükşehirlerden de Erzurumlu isimleri TBMM´de görmek istiyoruz. 

Bugüne kadar İstanbul´da yaşayan Erzurumlu hemşerilerimizin en büyük ayıbı olarak öne çıkan birlik ve beraberliğimizin olmayışına nokta koymanın zamanı gelmiştir. 

Türkiye genelinde 4 buçuk Milyon Erurumlu´nun olduğu, bunun büyük bir bölümünün de İstanbul´da ikamet ettiğini düşündüğümüzde nüfusumuzu hiç bir zaman TBMM´de söz hakkına çeviremediğimiz aşikardır.

Dadaşlık ruhuyla her İlimizde olduğu gibi İstanbul´da da duruşumuzla ve birlik beraberlik çatısı altında tek vücut olmanın zamanının geldiği inancıyla İstanbul´da yaşayan tüm Erzurumlu hemşehrilerimizi Cumhur İttifakında toplanmaya davet ediyoruz.

Geç kalınmış bir birlik ve beraberliği gelin 24 Haziran seçimlerinde Tüm Türkiye´ye gösterelim.

Bu bir fırsattır.

6 Milletvekili Erzurum´dan, en az iki Milletvekili de İstanbul´dan olmak üzere Ankara´dan, İzmir´den, Bursa´dan Kocaeli´nden ve diğer şehirlerimizde yaşayan hemşehrilerimiziden 27. Dönem de TBMM´de Erzurum´u temsil eden onlarca ismi Ankara´ya taşıyalım.

Her zaman Erzurum´dan Mezun olmuş başka şehirlerin Milletvekilleriyle övündük durduk.

Neymiş Efendim, TBMM´de bu dönem Atatürk Üniversitesi mezunu bilmem kaç tane Milletvekili varmış, bunların yerine Erzurum´da doğmuş ve Erzurum´un örf adet ve ananeleriyle Dadaş kimliğini kazanmış kendi içimizden olan birilerini Erzurum´a daha fazla hizmet etmeleri için Ankara´da TBMM çatısı altında Milletvekili ünvanıyla söz sahibi olma sayımızı artıralım. 

İstanbul´daki tüm Dernek, Vakıf ve Federasyonlarda görev yapan Başkan, başkan yardımcıları, yöneticiler ve Erzurumlu hemşehrilerimiz buyurun size İki Dadaş, birisi AK Partili Dündar Özbaylar, diğeri MHP´li Mücahit Güngör...

Sizi bir Parti´nin kalıbına sokmaya değil.

Sizi MHP´li iseniz Mücahit Güngör´ü...

AK Partili iseniz Dündar Özbaylar´ı desteklemeye davet ediyoruz.



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı