G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Büyükşehir´den köy konağı

Büyükşehir´den köy konağı

Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki mahallelere köy konağı yapıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki mahallelere köy konağı yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan köy konaklarının içerisinde düğün salonu, taziye evi, muhtarlık ve imam evi bulunuyor.

Mahalle sakinlerinin büyük beğenisini kazanan köy konaklarından Yakutiye İlçesi Köşk Köyü Köy Konağı´nın yapımı tamamlandı. Yine Yakutiye İlçesi Muratgeldi ve Çiftlik, Aziziye İlçesi Beypınarı ve Dereboğazı, Çat İlçesi Saltaş, Gölköy ve Gökçeşeyh, Pasinler İlçesi Kavuşturan, Pazaryolu İlçesi Konakyeri ile Uzundere İlçesi Gölbaşı mahallerinin köy konaklarının inşaatları ise devam ediyor. Köy konaklarının inşaatları bu sene içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ?Mahallelerimize yaptığımız köy konaklarının içerisinde düğün salonu, taziye evi, muhtarlık ve imam evi bulunuyor. Bir sosyal donatı alanında düşünülen her şeyi köy konaklarında da inşa ettik. Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed, ?Sizin en hayırlınız, insanlara en çok faydası dokunandır´ diye buyuruyor. Hayırlı insanlar, hayırlı işler yapar; güzel eserler bırakır. Büyükşehir Belediyesi Erzurumlu vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını karşılamak için elinden gelenin en iyisini yapıyor? dedi.



ŞEHRİN YÜREĞİNE DOKUNUYOR

MAHMET UÇAR ŞEHRİN YÜREĞİNE DOKUNUYOR

Anahtar Kelimeler: Büyükşehir konağı
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı