G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Cem Atmaca´dan Yeri Yerinden Oynatacak Paylaşım

Cem Atmaca´dan Yeri Yerinden Oynatacak Paylaşım

AN İTİBARİYLE 01.AĞU.2015 09:21

 

AN İTİBARİYLE 01.AĞU.2015 09:21
Gazete Güncel ve Sahibi ve Destekçileri ve Tetikçileri ve Saz Arkadaşları ve Ortakları;
Biliyorum sizin için insanların Onurları, Şerefleri, Haysiyetleri, Kariyerleri hiç bir önem taşımıyor.

Bir insanın kırılan onuru ve lekelenen şerefi sizin kirli yollar ile kazandığınız paradan hiç önemli değildir.

Çürümüş Bağırsak gibi pis kokan işlerinizi ortaya dökünce hemen İftira, Çamur, Hakaret Beytül malı talan etmek hırsızlıkların en aşağılığıdır.

Erzurum Sinan SEÇER, Fatih İSTANBULLUOĞLU, Yakutiye konutları, Recep KAPUCU, Kenan BİLİZ, Yakutiye Belediyesine Yüklü Fatura kesen isimler, Reklam, İlan Tabela, Son 7 Yılda kazandığınız paralar ve Cem ATMACA ya yapılan Şantaj Operasyonu arasında ki ilişkiyi çözmediği ve anlamadığı sürece DÜZELMEZ ve DÜZELEMEZ.

Haysiyetli olmak lazım, para için insanları karalamak bana yakışmaz ama size yakışıyor ve yapıyorsunuz.
Bir gazeteciler Cemiyet Başkanı röportaj yapmış ben yayınlamışım.
Röportajı veren İşletme sahibi orada iddiaları birkısım insanların şerefleri haysiyetleri gibi askıda duruyor. Ya gidip şerefinizi haysiyetinizi o askıdan kurtarıp Hukuktan Sayıştay´dan aklanıp geleceksiniz. Ya da ne olduğunuza ne ile adlandırılacağınıza kamuoyu karar verecek.

BAKIN MAHKEME KARARI YAYINLIYORUM VE KESİNLEŞMİŞ BİR KARAR 
HÜKÜM : Gerekçesi yukarıda açıklandığı üzere;
I- Her ne kadar sanık Cem Atmaca hakkında katılan Sinan Seçer´e yönelik şantaj suçundan 5237 sayılı TCK´nun 107. maddesi gereğince cezalandırılması İstemi ile kamu davası açılmış ise de, yapılan yargılama sonucunda yüklenen suçun sanık tarafından işlendiğinin sabit olmaması nedeniyle CMK 223/2-e maddesi uyarınca müsnet suçtan BERAATÎNE,
II- Her ne kadar sanık Cem Atmaca hakkında müşteki Ahmet Metin Karadayı´ya yönelik şantaj suçundan 5237 sayılı TCK´nun 107 maddesi gereğince cezalandırılması istemi ile kamu davası açılmış ise de, yapılan yargılama sonucunda yüklenen suçun sanık tarafından işlendiğinin sabit olmaması nedeniyle CMK 223/2-e maddesi uyarınca müsnet suçtan BERAATÎNE,



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli