G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

CHP Lideri´nden Çat Belediyesi´ne övgü...

CHP Lideri´nden Çat Belediyesi´ne övgü...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç´ın belediyecilik anlayışından övgü ile bahsetti.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç´ın belediyecilik anlayışından övgü ile bahsetti.  Habertürk TV´de dün gece yayınlanan Fatih Altaylı´nın sunduğu ?Teke Tek? programının konuğu olan Kemal Kılıçdaroğlu, ?Erzurum Çat belediyesinin hizmetleriyle, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini kıyaslarım? dedi. 

Seçildiği günden bu güne, kısıtlı imkanlarla Çat´ta ciddi hizmetlerin altına imzasını atan ve adeta bir köy görünümündeki Çat´a,  ilçe hüviyeti kazandıran CHPli Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç her kesimin taktirini topluyor. Erzurum´da uzun yıllar sonra CHP´ye belediye kazandıran Kılıç, yaptığı hizmetler ve halka yakınlığı ile tanınıyor.

CHP Genel Merkezi´nde de oldukça sevilen Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç´la ilgili hemen her platformda övgü ile söz eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk televizyonunda yayınlanan Fatih Altaylı´nın sunduğu Teke tek programının konuğu oldu. Programda belediye hizmetleri ile ilgili Altaylı´nın sorusunu yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, ? Bütün AKPli belediyelerle bizim belediyeleri kıyaslarım. Hatta bırakın büyüklerden de vazgeçtim. Erzurum´daki Çat Belediyesiyle, İstanbul Belediyesini kıyaslarım. İstanbul Büyükşehir Belediyesini. Buyursunlar, gelin bakalım. Kim halka daha yakın? Kim hangi imkanlarla ne kadar hizmet veriyor? dedi. 



Anahtar Kelimeler: Lideri nden Belediyesi övgü
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false