G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ÇİFTÇİLER DİKKAT 30 MAYIS SON GÜN

ÇİFTÇİLER DİKKAT 30 MAYIS SON GÜN

ÇİFTÇİLER DİKKAT 30 MAYIS SON GÜN

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan çalışmalar çerçevesinde geçmiş yıllarda Çiftçi Kayıt Sistemi(ÇKS) kayıt ve güncelleme işlemleri bu yıl 30 Mayıs'ta sona eriyor.

İhsan KUMRU
Erzurum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekerriya Erdurmuş,  Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 30 Mayıs'ta sona ereceğini belirtti.
Erdurmuş,  2014 yılı çiftçi kayıt sistemine başvuruları 30 Mayıs tarihinde sona erecektir. Başta mazot olmak üzere, kimyevi gübre ve toprak analizi desteği olmak üzere yem bitkileri, iyi tarım uygulamaları, fark ödemeleri, fidan, tohum ve biyolojik mücadele desteklemeleri gibi tüm tarımsal desteklemeler çiftçi kayıt sistemi kayıtlarına bağlı olarak yapılmaktadır. Üreticilerimizin mağdur olmamaları için Çiftçi Kayıt Sistemi Çiftçi başvuruları 30 Mayıs 2014 tarihinde sona erecek. Çiftçilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına belirtilen tarihe kadar Erzurum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne İl ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularını yapmaları gerekmektedir” dedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli