G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Dadaşlar dosta güven, düşmana korku veriyor

Dadaşlar dosta güven, düşmana korku veriyor

Milli mücadele kenti Erzurum´da, sabahlara kadar meydan ve sokaklarda demokrasi nöbeti tutan Dadaşlar, dosta güven, düşmana korku vermeye devam ediyor.

Milli mücadele kenti Erzurum´da, sabahlara kadar meydan ve sokaklarda demokrasi nöbeti tutan Dadaşlar, dosta güven, düşmana korku vermeye devam ediyor. 
Demokrasi nöbetinin 22. gününde vatandaşlara seslenen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ?Aziz milletimiz, sizler öyle bir olay gerçekleştirdiniz ki, eğer sizin bu milli direnişiniz, milli şahlanışınız olmasaydı bugün ülkemiz çok kötü noktalarda olabilirdi? dedi.
Konuşmasına devam eden Başkan Mehmet Sekmen şunları kaydetti, ?Düşmanların ülkemize saldırıları bir türlü bitmiyor. Çünkü bu ülke bir asır öncesine kadar dünyanın en güçlü beş büyük devletinden biriydi. Ama ne hazindir ki, bu büyük devleti bir takım oyunlarla yıktılar. Topraklarını parçaladılar, halkını parçaladılar ve biz misak-ı milli sınırları içerisinde Anadolu´ya sıkıştık kaldık. Bir asırdır bu aziz milletin kaderiyle uğraşıyorlar. Bu milleti zaman zaman Alevi- Sünni, zaman zaman Türk- Kürt diye bölmeye gayret ediyorlar. Yüce Mevlamız Kur´an-ı Kerim´de buyuruyor ki, ?Hep birlikte Allah´ın ipine sımsıkı sarılın. Parçalanıp bölünmeyin. Allah´ın size olan nimetini hatırlayın. Hani sizler birbirinize düşmanlar idiniz de O, kalplerinizi birleştirmişti. İşte O´nun bu nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz.´ Ülkemize karşı sinsi oyunlar oynanıyor. Bu sinsi oyunların en büyüğüyle karşı karşıyayız. Bu oyun öyle bir oyun ki, sinsi bir şekilde devletimizin kurumlarının içerisine yerleşmişler, devletimizin bütün kurumları işgal edilmiş. Bunları bilmiyoruz, bunları tanımıyoruz. Onun için size yapacağım en büyük tembih; aman ha dikkatli olalım. Bu FETÖ terör örgütü sadece Türkiye´yi değil, bütün İslam âlemini kuşatmış. İslam topraklarının her parçasında üst yönetimleri ele geçirmiş, oralarda da ne zaman ortaya çıkacağı belli değil. Bu bakımdan uyanık olacağız. Hala uyanmayan, bu örgütün yanında olan, destek olan varsa onları adli mercilere, idari mercilere mutlaka bildirmemiz gerekiyor. Yakınımız da olsa, akrabamız da olsa, arkadaşımız da olsa kardeşimiz de olsa, evladımız da olsa hemen yetkili mercilere bildireceğiz. Çünkü bu FETÖ terör örgütü öyle bir örgüt ki, bu terör örgütünün başı kendini peygamberlerin üzerinde görüyor. Kendini, Allah´tan sonra en yetkili olarak görüyor. Emri altıdaki o zavallıları da bu yalanına inandırmış, onları da kandırmış. Kendisinin, yeniden dünyayı tanzim edeceği fikrini aşılamış. Bu bakımdan bu FETÖ terör örgütü mensupları iflah olmaz. Bu nedenle, bunları hemen adli ve diğer yetkili mercilere bildirerek, yakalanmalarını sağlamalıyız.?
?BU TOPRAKLARIN EVLADI BU ÜLKEYE SAHİP ÇIKAR?
Erzurum´un 70 bin evliya ve şehidin yattığı bir belde olduğunu kaydeden Başkan Sekmen, ?Bu toprakların insanı, bu toprakların evladı bu ülkeye sahip çıkar. Vatan hainlerine, millet hainlerine, sapık din mensuplarına asla fırsat vermez. Bunun için sizleri, her an yeni bir tehlike olacakmış gibi uyanık olmaya, gözü açık olmaya davet ediyorum. Sanmayın ki bunlar iflah olur. Bunların iflah olmayacağını mutlaka bilelim. Yalan bunlarda, yalanı yeminle söylemek bunlarda, iftira bunlarda, her türlü hile ve desise bunlarda, devletin ve milletin malını talan bunlarda, hırsızlık bunlarda, her türlü kötü, haram özellik bunlarda. Aynen su gibi bulundukları kabın şeklini alıyorlar. Böyle tehlikeli, satılmış, vatan haini, ajan terör örgütüne karşı sizleri her daim uyanık olmaya davet ediyorum. 15 Temmuz akşamı uygulanmaya kalkışılan bu hain oyuna karşı, kahraman ecdadın torunları yeniden şahlandı. Yeniden tankın, tüfeğin, füzenin, bombanın önüne iman dolu göğsünü siper etti. Erzurumlu bir evladımız vatan haini FETÖ terör örgütünün bu darbe kalkışmasını duyunca arkadaşlarıyla beraber Cumhurbaşkanımızı korumak üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´ne koşuyor. Külliye önünde uçaklardan atılan bombalar nedeniyle başından ağır yaralanıyor ve kaldırıldığı hastanede şehit oluyor. İşte bu meydanda nöbet tutan binlerce Dadaş genç gibi pırıl pırıl bir genç olan Şehidimiz Oğuzhan Yaşar´ı ebedi istirahatıhına uğurladık. Allah şehidimizin ve tüm şehirlerimizin mekânlarını cennet-i âlâ eylesin. Gazi ve yaralılarımıza acil şifalar ihsan eylesin.? ifadelerini kullandı.
?SİZLER VAR OLDUKÇA BU VATANA KİMSE DOKUNAMAYACAK?
Sekmen, Dadaşların 22 gündür meydanlarda aşkla, şevkle nöbet tuttuğunu belirterek, şöyle devam etti: ?Yaşlı ninelerimiz, dedelerimiz, kucağında bebekleriyle genç gelinlerimiz, kız kardeşlerimiz, küçük çocuklarımız, delikanlılarımız, gençlerimiz bu meydanda ezanlar dinmesin, al bayrağımız inmesin, bu cennet vatanımıza hainler ayak basmasın, o şer eller namusumuza uzanmasın diye sabahlara kadar nöbet tutuyor, dua ediyor. Sizleri tebrik ediyoruz, sizleri takdir ediyoruz. Sizler var oldukça, böyle uyanık, böyle ayakta dimdik oldukça bu vatana kimse dokunamayacak. Siz Osmanlının evlatları ayakta olursa, uyanık olursa, cesur olursa İslam coğrafyasına da artık kimse dokunamaz. Bu millet uyanacak, dünyadaki mazlum milletler kurtulacak.?
Bu arada milli irade gecesinde Kur´an-ı Kerim tilavetinde bulunulurken, Sanatçı Murat Kekilli de marş ve şarkılarını Erzurumlularla birlikte seslendirdi.



Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Palandöken´de turizm zirvesi

Kafe 25´te düzenlenen toplantıda kış sezonu ve şehrin turizmi masaya yatırıldı

Başkan Sekmen Büyükşehir´in faaliyetlerini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,?Türkiye´yi nihai hedefimiz 2023´e taşıyacak olan partimiz, ileri demokrasi, insani kalkınma, güçlü ekonomi ve öncü ülke hedeflerini tek tek hayata geçirerek yirmi birinci asra AK mührünü vurmuştur´´ dedi.

5 sınav mercek altına alındı

FETÖ´cü Jandarma Yüzbaşı C.Ç.´nin itirafları sonrasında yüz binlerce kişiyi etkileyecek 5 sınav daha mercek altına alındı.

Başkan Orhan Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını anlattı:

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Emeklilerin Ocak zamları netleşmeye başladı

13 milyon emeklinin Ocak zamları netleşmeye başladı. Zam oranı 3 Ocak´ta Türkiye İstatistik Kurumu´nun enflasyon verilerinin açıklamasıyla belli olacak.

35 İl´de FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyeti´nde görev yapan, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Sınavsız Memur alımları başladı

KPSS´siz Memur alımları başladı.Bu kurumlara başvurmak için en az lise mezunu olmak yeterli.Alımlar ne zaman yapılacak ? tüm ayrıntılarıyla Anadoluhaber´de

HSYK´da yeni ihraçlar kimler ihraç edildi ?

15 Temmuz´dan bu yana ihraç edilen hakim ve savcı sayısı 3 bin 456 oldu.HSYK Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 66 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti.

Memurların beklediği haber maaşlar belli oldu

Yüzde 3 toplu sözleşme zammıyla maaşlar 79 ile 285 lira arasında artacak. Ayrıca enflasyon farkı ihtimali de var.

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Emekli olmak isteyenleri ilgilendiriyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde yüz binlerce prim borçlusunu emekli edebilecek ´Krediyle Emeklilik Protokolü´nü imzaladı. Borçlu vatandaşlara emeklilik imkanı getiren düzenlemeden yararlanmak için son gün 31 Ekim.

2.El Telefon alırken Dikkat !

İkinci El Telefon alacaklar Dikkat ! İkinci el telefonlarda FETÖ tehlikesinin olduğu ortaya çıktı.

Bakan Albayrak´tan Çağrı merkezi müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 2 bin 400 kişiye istihdam sağlayacak olan 9 çağrı merkezinin ekim ayından sonra iki ay içinde açılacağı müjdesini verdi.

  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli